Bedrijven opzoeken
Image default
Verbouwen

3x tips voor het vinden van de beste glaszetter Schiedam

Wanneer er sprake is van glasschade aan uw woning of kantoor in Schiedam, dan is het logisch als u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan is het zeker een aanrader om op zoek te gaan naar de beste glaszetter Schiedam. Maar hoe bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze maakt? U kunt de verschillende bedrijven in uw regio op een aantal manieren vergelijken. Hier leest u 3-handige tips voor het vinden van de beste glaszetter in Schiedam en omgeving.

 

1: Vraag offerte aan en vergelijk de prijs

Een van de manieren waarop u een goede keuze kunt maken voor glas vervangen in Schiedam is door een offerte aan te vragen bij meerdere bedrijven. Het is hierbij aan te raden om de offertes vervolgens te gaan vergelijken. Een bedrijf als Van der Have glas hanteert altijd scherpe prijzen voor glaswerken. Bij het vergelijken van de offertes kunt u dan ook snel concluderen wat de goedkoopste optie is en waar u profiteert van goede service. Het aanvragen van een offerte kan gemakkelijk en snel bij Glashandel Van der Have.

 

2: Bekijk klantenprojecten

Een andere aanrader is het bekijken van klanten projecten. Met welke projecten heeft een bedrijf zich beziggehouden en wat zijn de resultaten hiervan? Vaak hebben bedrijven een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die u kunt bekijken. Onder andere Glaszetter Van der Have heeft op de website een portfolio staan die u direct kunt bekijken. Zo ziet u waar het bedrijf heeft gewerkt en wat de resultaten zijn. Het wordt op deze manier nog makkelijker om te zien wat de expertise is van een bedrijf. Een andere opties is natuurlijk het lezen van reviews van klanten op het internet. Ook hiervan krijgt u een duidelijk beeld van een bedrijf als Van der Have glas.

 

3: Let goed op de garantie

Een ander zeer belangrijk onderwerp is de garantie. Want waar kunt u van op aan als u een bedrijf als Van der Have inschakelt? Wanneer u een glaszetter Schiedam nodig heeft, is het wel zo prettig dat u van tevoren weet wat uw garantie is. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan, en dat is wel zo prettig. Bij Van der Have glas heeft u een aantal garanties die vast staan:

–          Inmeetgarantie: laat u het glaswerk door ons inmeten? Dan is de verantwoordelijkheid voor ons wanneer er sprake is van eventuele meetfouten;

–          Vakkundige montage: met meer dan 25 jaar ervaring weet een bedrijf als Glashandel Van der Have als geen ander hoe glaswerk snel en vakkundig gemonteerd wordt;

–          10 jaar fabrieksgarantie: u krijgt standaard minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op het glaswerk.