Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Your Business Online levert maatwerk

Facebook uitbesteden kan een slimme zet zijn! Your Business Online kan er namelijk voor zorgen dat je veel meer uit Facebook haalt dan tot nu toe het geval is. Joeri Peeters en Dirk Foesenek zijn twee gepassioneerde social media-experts die in 2011 gestart zijn met Your Business Online. Met een studie Commerciële Economie als basis gingen zij vol enthousiasme het avontuur aan. Bij een avontuur is het zeker niet gebleven. Inmiddels werkt een team van elf mensen dagelijks vol passie aan vele social media campagnes.

Meetbaar resultaat

Opdrachtgevers als Winkelhart Etten-Leur, Holland Yachting Group, Van der Valk Hotel Nuland, Avoyd Huidverzorging, restaurant de Bocht Wernhout, Auto Borchwerf en Daniels Traprenovatie zijn super tevreden. En dat geldt ook voor Amels, De Nederlandse Energie Maatschappij en FitForFree. Het doel dat dag in dag uit voorop staat bij Your Business Online is meetbaar en zichtbaar resultaat voor de opdrachtgever.  Van Linked-In tot Facebook Alle social media uitbesteden zorgt ervoor dat je voortaan meer tijd over hebt. De digitale online wereld van vandaag de dag is snel en vluchtig. Om bestaande relaties tevreden te houden en nieuwe klantgroepen aan te boren, is het noodzakelijk dagelijks actief te zijn op meerdere sociale media.

Sommige mensen zitten op Facebook, anderen houden het bij Instagram en weer anderen bevinden zich dagelijks op LinkedIn. Maar wie zit waar? Wat wordt gewaardeerd en gelezen? En wat vooral niet? Hoe vaak ‘moet’ ik een nieuw bericht plaatsen?

Op deze en veel meer relevante vragen kan Your Business Online een antwoord geven. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen met allemaal één grote passie: social media. Ieder van hen heeft z’n eigen specialisme. Met Your Business Online haal je in één keer een designer, strateeg én videomarketeer in huis. Zij kunnen voor jouw bedrijf een professionele en efficiënte social media-strategie opzetten en uitrollen. Jouw wensen, stijl en huismerk zijn hierbij leidend.

https://www.yourbusinessonline.nl