Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Waarom advies over een rollator belangrijk is

Een rollator is bedoeld om u meer vrijheid te geven, deze vrijheid wordt geboden omdat u met een rollator beter en verder kunt lopen. Er zijn veel verschillende rollators, om de juiste rollator te kiezen is het wel handig om advies te krijgen. Het zou namelijk vervelend zijn als u achteraf de verkeerde keuze hebt gemaakt. 

Het aanbod van Rollz

Rollz biedt een divers aanbod van rollators aan, momenteel zijn er vier verschillende rollators op de markt gebracht. Deze rollators zijn allemaal bedoeld voor een andere doelgroep en kunnen op verschillende manieren de benodigde ondersteuning bieden. Hieronder is meer te lezen over de verschillende rollators van Rollz, wanneer u geen keuze weet te maken kunt u altijd vragen naar advies voor een rollator om uiteindelijk de beste keuze te maken. 

Rollz Flex

De Rollz Flex is de kleinste rollator die Rollz momenteel op de markt heeft, dit is bewust gedaan omdat die de meeste ideale boodschappen rollator is. Doordat de rollator klein en wendbaar is wordt het manoeuvreren door de paden een stuk makkelijker. De rollator biedt zowel de ondersteuning tijdens het lopen als de ondersteuning terwijl u een product pakt. Doordat er een boodschappentas is bevestigd op de Rollz Flex hoeft u ook geen boodschappentas mee te nemen. 

Rollz Motion (Performance)

Dit is de meeste ideale rollator om langere afstanden mee te lopen, deze rollator kan namelijk worden omgetovert tot rolstoel. Wanneer u met een groep gaat lopen is het dus mogelijk om tussendoor uit te rusten. Er zijn twee varianten van deze rollator, de Rollz Motion Performance is bedoeld om wandelingen te maken over ruiger gebied. Denk bijvoorbeeld aan het bos, door de banden gevuld met lucht en de schokdempers is het lopen over ruiger gebied een stuk makkelijker. De Rollz Motion is beter om wandelingen te maken over vlak gebied.