Bedrijven opzoeken
Image default
Mode en Kleding

Vogue Zonnebrillen

Vogue is van oorsprong een Amerikaans maandelijks gepubliceerd mode- en lifestyle tijdschrift dat volledig in kleur wordt uitgegeven. Het exclusieve tijdschrift is vooral bedoeld voor de vrouwelijke bevolking. Vogue Eyewear, de zonnebrillen collectie die is ontstaan bij het grootste modetijdschrift ter wereld is een merk zonnebrillen met een echt mode statement. Het merk heeft een diversiteit aan kleurrijke en hippe monturen, elk jaar geïnspireerd door en op de markt volgens, de laatste internationale trends op de catwalks.

Reclamecampagnes Vogue

Om hun zonnebrillen te promoten schroomt Vogue niet bekende acteurs, actrices en topmodellen in te zetten, waaronder de beroemde acteur Jude Law voor de mannen collectie en de al even beroemde Amerikaanse actrice Eva Mendes voor de dames collectie.

Topmodellen als Daria Werbowy en Gisele Bündchen waren ook al eens de gezichten van Vogue in hun campagnes.

Modellen, kleuren en monturen

Een kleine greep uit ons assortiment bij fuva.nl. Om te beginnen de Wayfarer, de vorm van de ‘ongelijke vierhoek’. Met kunststof montuur verkrijgbaar in de kleuren blauw en paars, met eveneens de bijpassende kleuren glas in blauw en paars. Elegantie krijgt met deze zonnebrillen een nieuwe dimensie. De ovalen zonnebril combineert nostalgie met moderniteit en stijl. In bruin of zwart montuur en bijbehorende glazen komt het woord flamboyant naar boven. Luxe, klasse, uitstraling en chique. De ronde zonnebril van Vogue is natuurlijk gebaseerd op de retro hippie bril, mateloos populair in de 60-er jaren uit de vorige eeuw en later nieuw leven ingeblazen door onder andere Elton John, Ozzy Osbourne, Liam Gallagher en Johnny Depp. Het montuur van de ronde bril van Vogue de VO2919S W65613 is gemaakt van kunststof, de glazen zijn gemaakt van duurzaam kunststof. De bruine gradient glazen zorgen ervoor dat de glazen onderin lichter zijn dan bovenin. Niet alleen geeft dat een stijlvolle look, je bepaalt door op of neer te kijken je gewenste ‘lichtverduistering’.

Benieuwd naar meer zonnebrillenmerken?

http://www.fuva.nl

Gerelateerde artikelen

Gouden ringen goedkoop kopen

Zomer herenkleding in grote maat koop je hier

Waarom Crocs zo geweldig zijn