Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Uitgelicht bedrijf: Elektricien Utrecht 24/7

Kortsluiting of een stroomstoring is niet fijn en het kan ook nog eens super gevaarlijk zijn. Een kortsluiting gaat ook vaak gepaard met een stroomstoring. Bij een kortsluiting komt er veel stroom vrij, zoveel stroom zelfs dat de stoppen uit de meterkast springen. Een kortsluiting oplossen is ook niet zo makkelijk, je kan niet 1, 2 ,3 alle stoppen vervangen, doe je dit toch zal er weer snel een nieuwe stroomstoring volgen. 

Een gespecialiseerde elektricien inhuren eens in de zoveel tijd kan veel gevaar wegnemen. Onze gespecialiseerde elektriciens weten waar ze moeten kijken en wat aan vervanging toe is om zoveel mogelijk gevaar weg te nemen. 

Het ontstaan van een kortsluiting

Vaak zijn oude elektrische apparaten een probleem die kortsluitingen geven, de kabels zijn oud en kapot en versmelten in elkaar. Er komt hierbij veel warmte vrij en deze warmte kan nergens naar toe en er kan hier nu brand ontstaan. Dit probleem is vaak makkelijk op te sporten. Als dit is gebeurt haal je alle stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact, 1 voor 1 probeer je er een stekker in te doen en als de stroom dan uitvalt heb je het probleem gevonden. Ook bliksem kan een oorzaak zijn, wanneer bliksem inslaat op je apparaten kan er kortsluiting ontstaan of brand. Als hierbij de stoppen doorslaan kunnen er vonken in de meterkast komen en wanneer deze in het isolatiemateriaal van je meterkast komen kan er brand ontstaan. 

Hulp inschakelen bij een kortsluiting in Utrecht

Kortsluiting opsporen is moeilijk en bij het probleem verhelpen heb je enige kennis nodig van elektra. Wij raden dus ook aan om bij kortsluiting ervaren hulp in te schakelen. Wij van elektricien Utrecht 24/7 hebben veel ervaring in het opsporen en verhelpen van uw kortsluiting. Door onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar.

Bedrijfsnaam: Elektricien Utrecht 24/7

Website:Elektricienutrecht247.nl

Telefoonnummer:085 019 6395

Adres: Amsterdamsestraatweg 223, 3551 CC Utrecht