Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Polyester afbindband voor uw doeleinden

Bent u opzoek naar de ideale afbindband voor het vastzetten van ladingen of het omsnoeren van zware zendingen? Dan is de afbindband, bestaande uit in de lengte verlijmde en geweven polyester draden, de perfecte oplossing voor u. Onze afbindband is bestand tegen slijtage, weer, temperatuurwisselingen en UV stralen. Dit maakt dat het band geschikt is voor buitengebruik. Daarnaast is het licht in gebruik en flexibel, doordat het een laag elastisch vermogen heeft. De band brengt geen beschadigingen aan uw ladingen, omdat het geen scherpe kanten of randen bevat. Met ons ruime assortiment aan afbindbanden bieden wij u de juiste combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

Afbindband voorkomt schade aan ladingen

Met ons stevige en betrouwbare afbindband voorkomt u schade aan uw ladingen tijdens het transporteren. Moet u zware pallets vervoeren? Ook in dit geval is de afbindband de perfecte oplossing voor u. Door het elastisch vermogen is de band schokabsorberend en hierdoor zeker perfect voor het vastzetten en stabiliseren van zware palletladingen. Deze afbindband is de juiste alternatief voor staalband, omdat het niet roest en zodoende ook geen vlekken op uw ladingen achterlaat. Als u gaat voor een veilige en stabiele transport, raden wij u de afbindband aan, bestaande uit in de lengte verlijmde en geweven polyester draden.

Afbindband gemaakt van zeer sterke materiaal

De afbindband is gemaakt van zeer sterke materiaal waardoor het niet vervormt en niet uitrekt. Het is heel eenvoudig deze vast te maken met een speciale omsnoeringsmachine. Maar kan natuurlijk ook gemakkelijk met de hand vastgemaakt worden. Hiervoor zijn er losse bevestiging gespen en bandspanners verkrijgbaar. Bij ons kunt u de afbindband tegen een voordelige prijs aanschaffen. We hebben ze in verschillende formaten. Het is ook mogelijk een compleet pakket met gespen en bandspanners aan te schaffen. Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons assortiment is ruim, dus u zult zeker wat vinden.