Bedrijven opzoeken
Image default
Vakantie

Rondreis Israël gemaakt!

Afgelopen Juni heb ik samen met mijn vrouw een rondreis Israël gemaakt. We hadden er lang voor gespaard en toen we alles eindelijk bij elkaar hadden hebben we direct rondgekeken voor een rondreis Israël. We wilde al enkele jaren zo’n reis maken en hebben daarom ook lang gespaard. Toen we het geld bij elkaar hadden hebben we direct via internet naar rondreizen gekeken en kwamen naar veel wikken en wegen en na veel websites te hebben vergeleken uit bij Israël Idoed Reizen. Dat is een reisorganisatie die Christelijke rondreizen door Israël aanbiedt. Zoekend via internet kwamen we daar dus op uit en hebben de reizen bekeken en nog die avond hadden we de reis gereserveerd!

Rondreis Israël bij Israël Idoed reizen

Ik ben dus gaan zoeken naar een rondreis Israël en na het vergelijken van veel websites kozen ik en mijn vrouw voor Israël Idoed reizen. Omdat zij het goedkoopste waren en omdat zij het leukste programma, qua reis aanboden. Ik heb op de website van Israël Idoed Reizen, de rondreis Israël met elkaar vergeleken en we hebben gekozen voor de rondreis Israël Bemoedigingsreis. We hebben daarvoor gekozen omdat die qua budget goed paste. Ook vonden we het programma leuk. De reis duur 9 dagen en voert langs veel mooie plekken. Je komt onder andere langs Jeruzalem, de Oude Stad van David, het Davidson Center en de Tower of David Museum, waarin het verhaal van Jeruzalem duidelijk zal worden! Ook wordt de stad Jeruzalem uitvoerig bezocht. Er is tijdens de reis veel tijd om te genieten van de oude ruïnes, landschappen en wateren ook is er vrije-tijd en tijd om te praten met mede reizigers over het geloof.

Wil jij ook een rondreis Israël maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Israël Idoed Reizen. En bekijk het aanbod aan reizen!