Bedrijven opzoeken
Image default
Vakantie

Tijdens uw vakantie uw auto parkeren Schiphol

Auto parkeren? Schiphol heeft veel mogelijkheden

Gaat u binnenkort met het vliegtuig op vakantie en wilt u uw auto ergens in de buurt parkeren? Schiphol is niet de goedkoopste plek om uw wagen gedurende de vakantie neer te zetten, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Opties waar u misschien nog niet van gehoord had en die u misschien kunnen helpen de knip op uw portemonnee te houden. Benieuwd geworden naar goedkope of zelfs gratis mogelijkheden? Op gratisparkerenschiphol.nl vindt u de mogelijkheden op een rijtje en kunt u op een handige manier vergelijkingen maken. Zo kunt u het aantal dagen kiezen dat u een parkeerplaats nodig heeft, waarna u ziet welke mogelijkheden u heeft en hoeveel dit u gaat kosten. Een handige manier dus om snel en overzichtelijk een rijtje met tarieven te hebben.

Tijdens uw vakantie uw auto parkeren? Schiphol kent enkele geheimen

De meeste mensen weten dat als zij hun wagen gedurende meerdere dagen of weken bij de luchthaven willen neerzetten hen dit een flinke zak geld gaat kosten. Het is gewoon een feit wat betreft parkeren Schiphol: Schiphol is niet de goedkoopste. Maar zoals gezegd zijn er enkele tips die er misschien voor kunnen zorgen dat u op een goedkope manier kunt parkeren. Schiphol kent namelijk enkele geheimen. Het is echter aan u om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. U kunt eenvoudigweg een gratis parkeerplek vinden:

 

  • In omliggende woonwijken van de luchthaven
  • Op parkeerterreinen van bedrijven van het vliegveld
  • Op omliggende treinstations.

 

Het voordeel is dat u geen geld kwijt bent, maar het nadeel is dat er geen bewaking aanwezig is. Het is dus iets minder veilig. Daarnaast moet u zelf de sleutel meenemen. De risico’s zijn dus iets groter.

Meer informatie

Op zoek naar nog meer mogelijkheden wat betreft parkeren? Schiphol heeft er genoeg dus kijk zeker even op onze website!

http://gratisparkerenschiphol.nl/