Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

Prijzen van plastische chirurgie

Iets aan jezelf laten doen, aan jezelf laten sleutelen… Plastische chirurgie: ingrepen en operatie met als doel er mooier uit te zien. Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen. Waar vroeger enkel de celebs al eens met een nieuwe neus of grotere borsten verschenen, loopt nu die oude vriendin over haar borstvergroting operatie op te scheppen. Het taboe is volledig aan het verdwijnen en mensen delen maar al te graag hoeveel beter ze eruit zien na hun operatie.

Maar ookal verdwijnt de schaamte errond, er zou toch een ander probleem moeten zijn dat de remp op de plastische chirurgie houdt, namelijk de kosten… De prijs van een borstvergroting hangt natuurlijk af van de grootte van de ingreep en het soort implantaten dat je laat inzetten, maar het blijft wel zeer prijzig. De goedkoopste ingreep start vanaf €2.250 voor een borstvergroting, deze prijzen kunnen oplopen tot €4.300 voor een grote borstlift met een implantaat. Sommige mensen hebben er geen probleem mee dit te betalen wanneer ze beslissen dat ze de ingreep willen, anderen sparen er enkele jaren voor of willen het zo graag dat ze er een lening voor aangaan om zich sneller te kunnen laten opereren. En natuurlijk wil men voor een ingreep niet aan een matig budget gebonden zijn, de ingreep doe je maar één keer en is dan best helemaal wat je wilt.

Daarnaast winnen ook liposucties aan populariteit. Een liposuctie kan op verschillende plekken uitgevoerd worden: de buik, de benen, de bovenbenen, love handles of zelfs knieën. Ook bij mannen wordt de liposutie van de borst vaak gedaan omdat het moeilijk en vrij oncontroleerbaar is om daar zelf aan te werken. De prijs liposuctie is dan ook zeer variabel afhankelijk van de plaatsen. Maar er kan vanuit gegaan worden dat de liposuctie van een kleine zone ongeveer €850 kost en van een grote zone rond de €2.250 kost.

https://faceland.nl