Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

De beste natuurlijke supplementen om je weerstand te verbeteren

Er zijn veel natuurlijke supplementen op de markt waarvan wordt beweerd dat ze je weerstand verbeteren. Ze zijn echter niet allemaal effectief. In dit artikel bespreken we de beste natuurlijke supplementen om je weerstand te verbeteren en je te helpen gezond te blijven tijdens de wintermaanden!

Visolie (Omega 3)

Een van de beste natuurlijke supplementen om je weerstand te verbeteren is visolie. Deze olie is rijk aan omega-vetzuren, waarvan bekend is dat ze je immuunsysteem stimuleren. Visolie kun je via voedsel of door een supplement innemen. Enkele goede bronnen van visolie zijn zalm, tonijn, en walnoten.

Een ander groot voordeel van visolieis dat het je cardiovasculaire gezondheid kan helpen verbeteren. Het kan je bloeddruk en cholesterolgehalte verlagen, waardoor je minder kans hebt op hart- en vaatziekten.

Als je een goed visoliesupplement zoekt, raden we Visolie aan. Dit product wordt gemaakt van wilde zalm uit Alaska en is rijk aan omega vetzuren. Het bevat ook anti-ontstekingsremmers, die kunnen helpen de ontsteking in het lichaam te verminderen.

Vitamine C

Een ander geweldig natuurlijk supplement om je immuniteit te verbeteren is vitamine C. Deze antioxidant vitamine kan je lichaam helpen beschermen tegen infecties en ziekte. Het helpt ook je immuunsysteem te stimuleren, waardoor je infecties gemakkelijker kunt afweren.

Vitamine C zit in veel fruit en groenten, zoals sinaasappels, grapefruits, aardbeien, en broccoli. Als je niet genoeg vitamine C uit je voeding binnenkrijgt, kun je ook een supplement nemen. We bevelen Vitamine C van NOW aan. Dit supplement is gemaakt van organisch volwaardig voedsel en is rijk aan antioxidanten.

Algen tabletten

Een ander geweldig natuurlijk supplement om je weerstand te verbeteren zijn algen tabletten. Algen is een soort zeewier dat rijk is aan antioxidanten en polyfenolen. Deze voedingsstoffen kunnen helpen je lichaam te beschermen tegen infectie en ziekte.

Algen tabletten bevatten ook chlorofyl, dat helpt het lichaam te ontgiften en schadelijke gifstoffen te verwijderen. Chlorofyl kan ook helpen je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en ontstekingen in het lichaam te verminderen.

Als je een goed algentablet supplement zoekt, raden we Algae Tablets van Healthforce Nutritionals aan. Dit product bevat zuiver zee algenextract en is rijk aan antioxidanten en polyfenolen. Het bevat ook chlorofylline, dat kan helpen het lichaam te ontgiften en je gezondheid te verbeteren.

Magnesium

Magnesium is een ander natuurlijk supplement om je immuniteit te verbeteren. Dit mineraal is essentieel voor veel functies in het lichaam, waaronder energieproductie, zenuwfunctie, en spierontspanning. Magnesium helpt ook het lichaam te beschermen tegen infectie en ziekte.

Je kunt magnesium binnen krijgen via voedsel of via een supplement. Enkele goede bronnen van magnesium zijn volle granen, peulvruchten, noten, en groene bladgroenten. Als je niet genoeg magnesium uit je voeding haalt, kun je een supplement nemen. We bevelen Magnesium van NOW aan.

Dit supplement is gemaakt van biologische volle voedingsmiddelen en is rijk aan magnesium. Het bevat ook antioxidanten die het lichaam kunnen helpen beschermen tegen infecties en ziekten.

Vitamine B12

Vitamine B12 is een andere essentiële vitamine voor het immuunsysteem. Deze vitamine helpt het lichaam te beschermen tegen infectie en ziekte. Het helpt ook bij de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen, wat je energieniveau kan helpen verbeteren.

Je kunt vitamine B12 binnenkrijgen via voedsel of via een supplement. Enkele goede bronnen van vitamine B12 zijn vlees, gevogelte, vis, eieren, en zuivelproducten. Als je niet genoeg vitamine B12 uit je voeding haalt, kun je een supplement nemen.

Dit supplement is gemaakt van organisch volwaardig voedsel en is rijk aan vitamine B12. Het bevat ook antioxidanten die het lichaam kunnen helpen beschermen tegen infecties en ziekten.

Bron: https://www.meditecheurope.nl/

 

https://www.meditecheurope.nl/