Bedrijven opzoeken
Image default
Telefonie

Mobile voip voor uw bedrijf

Mobile voip voor uw bedrijf 

Met mobile voip zorgt u ervoor dat uw medewerkers bereikbaar blijven voor zowel het thuiswerken als werken op kantoor. Mobile voip zorgt ervoor dat werknemers met elkaar onderling kunnen bellen en zo bereikbaar blijven voor elkaar en uw klanten. Mobiele telefoons worden door middel van een simkaart onderdeel van uw telefonie oplossing. Deze simkaart wordt gekoppeld aan een extensie nummer, waardoor er gratis gebeld kan worden van en naar de mobiele telefoons met gebruik van de telefoons op kantoor. 

Ook zorgt het mobiele netwerk ervoor dat de kwaliteit van de gesprekken verbeterd, omdat u niet meer afhankelijk bent van een mobiele internet verbinding of app. Het uitbellen gaat via het zakelijke nummer, maar het is ook mogelijk om met een mobiel nummer uit te bellen. 

De voordelen van mobile voip zijn:

– Dat de mobiele telefoons door middel van een simkaart onderdeel worden de uw telefonie oplossing. Hierbij is het mogelijk om door te schakelen, gespreksopnames en meer.

– Het is kosteloos om tussen de mobiele en kantoor telefoons te bellen binnen de organisatie. 

– Het is mogelijk om zelf te kiezen of er met een zakelijk nummer of mobiel nummer wordt uitgebeld. 

– De bereikbaarheid van de mobiele telefoon is in te stellen via de voip centrale.

– 1 voicemail voor de mobiele en vaste telefoon. 

– Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in de eu. 

– 1 factuur voor vaste en mobiele telefonie en dit is allemaal eenvoudig maandelijks opzegbaar. 

– De kosten voor een mobile voip simkaart liggen erg laag en u betaald per maand slechts €14,50 inclusief nummerbehoud. 

Mobile Voip via PBXcomplete 

Sinds 2008 is PBXcomplete actief als leverancier van hosted voip centrales en alles wat daarbij komt kijken. Wij onderhouden graag een langdurige samenwerking met onze klanten en maken ze graag blij door een verrassende kijk op zakelijke telefonie. Bekijk onze website voor meer informatie over Mobile Voip en onze andere diensten.

 

https://www.pbxcomplete.nl/mobile-voip/