Bedrijven opzoeken
Image default
Telefonie

iPhone Reparatie Roosendaal

iPhone Reparatie Roosendaal

Wist je dat je voor een iPhone reparatie Roosendaal niet meer naar een winkel hoef te gaan? Heb je wel eens gehoord van de Telefoon Reparatie Bus? Nee? Nou ik had er ook nog niet eerder van gehoord. Ik liet vorige week tijdens het slechte weer zo mijn iphone X uit mijn handen vallen. Hij viel zo bij mij voor op de stoep kapot. Hij lag op zijn kop, maar durfde hem niet op te rapen. Je kent dat gevoel zeker wel. En ja hoor. Mijn iphone scherm helemaal kapot. Als ik mijn iphone wil gebruiken dan zitten mijn handen onder het glas. De volgende dag op min werk zei een collega dat ik de Telefoon Reparatie Bus moest bellen omdat die op je werk komen om je iPhone reparatie Roosendaal te repareren.

Op deze manier je iPhone laten repareren in Roosendaal?

Ik kon mijn oren niet geloven en heb gelijk gebeld. Voor jou iphone X scherm reparatie in Roosendaal kan ik je vandaag nog helpen zei de man aan de andere kant van de telefoon. Hij was nu in Roosendaal bezig en kan er met 2 uurtjes zijn. Nou mijn dag kon niet meer stuk. Lekker tijdens mijn werk mijn iPhone x laten maken. Ik hoef nu niet met de auto naar de stad. Ik hoef nergens te parkeren en een uur te wachten. Dit is echt top. Nou zo gezegd zo gedaan. Hij kwam mijn iPhone netjes bij mijn bureau ophalen en met 35 minuten was hij al weer terug. Mijn iPhone x scherm was perfect gemaakt en zag er weer uit als nieuw. Ik was zo blij. de factuur werkt gelijk gemaakt en ik rekende af middels een tikkie.

Top service van de Telefoon Reparatie Bus

Het concept van de Telefoon Reparatie bus is wel een uitkomst zeg. Het is wel vreemd om je iPhone x met een vreemde mee te geven. Maar zijn bus stond voor het bedrijf en hij rijd niet weg om de reparatie ergens anders uit te voeren. Ook hoef je je codes niet te geven. Je kan je iphone testen als de reparatie klaar is en als je helemaal te vreden bent hoef je pas te betalen. Ik vond het echt ideaal. Ik ga het zeker aanraden.

https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-roosendaal