Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Marmer op maat by Terrasur

Marmer op maat bij Terrasur

Bij Terrasur is heel veel mogelijk. Wij hebben eigen ontwerpmogelijkheden en kunnen de meest ingewikkelde vormen en figuren in marmer maken. Daarom kun je ook met een eigen idee zoals een figuur in de vloer of een huisnummer in verschillende kleuren marmer, heel goed terecht bij Terrasur. Wij helpen u om uw speciale wensen te realiseren. Door gebruik te maken van moderne productietechnieken kunnen we zelfs marmer op maat tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Marmeren ( natuursteen ) keukenbladen

Terrasur levert keukenbladen op maat, met uitsparingen voor spoelbak en kookplaat, en gaten voor kraan en zeeppompje, in elke afwerking van het oppervlak en randen. Uiteraard ook in combinatie met achterwanden of spatplinten. Een marmeren keukenblad is op dit moment een nieuwe trend, die past bij de hernieuwde belangstelling voor natuurlijke materialen. Van ingetogen wit tot exclusief zwart, in de dezelfde kleur als de keukenkastjes of juist contrasterend. Bij Terrasur heeft u al een marmeren aanrechtblad vanaf €1000,-! Een marmeren keukenblad past bij elke stijl keuken en geeft uw keuken een prachtige uitstraling, een echte eyecatcher. Door het marmeren blad vóór het in gebruik nemen goed te impregneren, is een marmeren blad heel praktisch, gemakkelijk en goed schoon te houden met water en (edel)zeep. U hoeft alleen voorzichtig te zijn met zuren, zoals citrusvruchten, omdat het zuurhoudende sap het oppervlak “dof” kan maken. Ook al kan dit relatief eenvoudig weer verholpen worden, het blijft natuurlijk nog makkelijker om het voorkomen, bijvoorbeeld door het gebruik van een snijplankje.

Wastafelbladen in marmer

Marmer hoort thuis in de badkamer. Vervang het standaard blad van uw badmeubel door een op maat gemaakt wastafelblad in marmer en u heeft ineens een fantastisch wasmeubel met een totaal andere uitstraling. Kijkt u maar eens hoe we dat bij Terrasur doen. Het creëren van een luxueuze uitstraling door het gebruik van mooi marmer. Marmeren wastafelbladen kunnen in elke afmeting, worden gemaakt en in vele afwerkingen, al wordt in de badkamer vooral gepolijst marmer (of eventueel) verwerkt vanwege de praktische kanten.

Figuren in marmer

Bij Terrasur is er ook de mogelijkheid om uw eigen figuur, logo of zelfs uw huisnummer of naambord in marmer uit te voeren. Figuren in marmer kunnen bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer of in de hal worden ingelegd. Uiteraard kunt u mooie kleurcombinaties maken van verschillende marmersoorten. Het is onvoorstelbaar hoeveel kleuren er in marmer bestaan, dus schroom niet uw ideeën met ons te delen! Ingewikkelde figuren worden door ons geheel in de computer ontworpen zodat u van te voren direct het toekomstige resultaat kunt zien. Bij de fabricage maken wij gebruik van de modernste productiemethoden, waardoor deze figuren zeer nauwkeurig en tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden gefabriceerd! Terrasur werkt graag uw ideeën verder uit in een mooi ontwerp!

Voor direct advies of een vrijblijvende offerte, neem contact op via Tel. +31 (0) 617 810 739.

https://terrasur.nl/