Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Lunch catering – zelf doen of uitbesteden?

Lunch catering – zelf doen of uitbesteden?

Brengt een personeelsrestaurant te veel kosten met zich mee? Wilt u wel dat uw personeel smaakvol kan lunchen? Eten en drinken is niet alleen lekker. Het is ook nog eens belangrijk om goed te functioneren. Gaat u de lunch zelf bereiden? Bent u hierop goed voorbereid? Om een goede lunch te verzorgen is goed voorbereidingswerk vereist. Voor hoeveel personen moet u de lunch bijvoorbeeld organiseren? Weet u welke soorten beleg bij uw medewerkers in trek zijn? Wat is het budget dat u mag besteden? Hebben personeelsleden speciale dieetwensen en willen ze wel of geen boter op hun brood? Het zijn allemaal zaken waarover u moet nadenken. Uiteindelijk kiest u voor een Lunch Catering bedrijf of zelf bereiden.

Catering uitbesteden ideaal voor bedrijven!

Gaat u zelf als cateraar aan de slag? Heeft u er dan al bij nagedacht waar u de inkopen gaat doen? Beleg kan gekocht worden bij de plaatselijke slager of kaasboer. Iets voor op brood kan eveneens bij de groothandel ingekocht worden. Kiest u voor de massaproductie van een grote bakkerij of koopt u de broodjes bij de bakker om de hoek? Waar zijn de producten vers? Wie gaat de broodjes klaarmaken? Waar zal dit gebeuren? En zijn er spullen voorhanden om dit te regelen? Heeft u zelf een kaasschaaf en zijn er goede messen? Eten medewerkers achter hun bureau of gezamenlijk in een aparte ruimte? Zijn er borden aanwezig? Wie gaat de afwas verzorgen? Zorgen de deelnemers bij de lunch zelf voor drinken of moeten er verse sappen besteld worden? Zijn er collega’s die liever melk bij de lunch hebben? Moeten deze kosten eigenlijk ook in rekening worden gebracht?

Lunch bestellen in de omgeving Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Het goed verzorgen van een lunch kost veel tijd en slurpt energie. Natuurlijk kunt u dit zelf allemaal gaan doen. Maar is het niet verstandiger om dit uit te besteden? De Mobiele Kok is een bedrijf welke deze werkzaamheden graag voor u uit handen neemt. Deze cateraar stelt voor ambachtelijke catering te zorgen. Zij kunnen dit bij u op locatie doen terwijl de broodjes ook bezorgd kunnen worden. Naast het verzorgen van de lunch zijn ze in te zetten voor andere cateringdiensten. Deze onderneming is eveneens voor Party Catering of een ambachtelijke barbecue in te zetten. Bij deze organisatie is het mogelijk om persoonlijke wensen door te geven. Ze zullen voor u dan een voorstel op maat verzorgen. Bestellingen kunnen online en telefonisch gedaan worden. Een offerte kan vrijblijvend aangevraagd worden.

 

https://broodjes-catering.nl/