Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan met sierbestrating

Een tuin is dé mogelijkheid om jouw creatieve ideeën de vrije loop te laten gaan. Verschillende planten kronkelen door elkaar heen en ook kun je oneindig variëren met sierbestrating. Van kleurrijk siergrind tot eenvoudige terrastegels: Bricks and Stones heeft het in huis. Wij zijn specialist op het gebied van sierbestrating en helpen jou op die reden graag met het opnieuw bestraten van de tuin, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en creatieve ingevingen.

Om te beginnen met gebakken klinkers kopen, waarmee je allerlei patronen kunt leggen. Herken jij bijvoorbeeld het halfsteensverband in een gemetseld muurtje of de zigzaggende stenen in oude straatjes van de stad? Dit zijn voorbeelden van patronen die jij ook kan leggen in de eigen tuin. De waaltjes bestaan in verschillende uitvoeringen, waaronder gezande, ongezande en getrommelde klinkers. Wissel verschillende kleuren waaltjes met elkaar af voor een optimaal resultaat. Zo kun je bij Bricks and Stones onder andere kiezen uit grijze en rode waaltjes en bestaan de klinkers in verschillende waalformaten.

Verder biedt Bricks and Stones keramische terrastegels voor een eenvoudig, maar authentiek tuinontwerp. Deze keramische tegels zijn uitermate geschikt voor ieder die weinig tijd heeft om de tuin te onderhouden, omdat de tegels kleurvast en krasbestendig zijn. Bovendien kost het slechts een kwartiertje van jouw tijd om de tegels volledig te reinigen, want met een emmer water en een zachte bezem is de klus zo geklaard. Dit zijn met name grote voordelen ten opzichte van natuurstenen tegels. Klinkt dat niet als muziek in jouw oren?

Om het complete assortiment aan sierbestrating te bekijken, kun je snel naar de website van Bricks and Stones surfen! Laat je verrassen door het oneindig aantal mogelijkheden en laat ons je adviseren over de kunstzinnige tuinontwerpen. Wij houden rekening met jouw wensen, denken met je mee en brengen graag jouw ideeën in praktijk!

https://www.bricksandstones.nl/