Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Herken een vals document!

Je zult het wel gehoord hebben, mensen die een vals document laten zien om ergens onderuit te komen. Wil jij valse rijbewijzen herkennen? Neem dan snel een kijkje bij Cocon BV! Dit bedrijf geeft trainingen om valse documenten te herkennen. Een training hoeft niet lang te duren, op deze website vind je een 1-daags cursus voor documentherkenning.  

Wat wordt er allemaal besproken tijdens deze training?

 In deze training zul je de principes van beveiliging horen en/of bespreken. Het is natuurlijk van belang dat de beveiliging goed is! Je zult inzicht in veiligheidskenmerken ook voorbij horen komen. Profiling is ook een van de onderwerpen. inzicht vervalsingstechniek zul je ook horen. Hier wordt er over de scan-, druk- en kopieertechnieken gesproken.  

Daarnaast wordt er in deze cursus ook ingegaan op valse en vervalste documenten, paspoorten en rijbewijzen. Het is goed om te weten wanneer je een document moet afgeven en wanneer niet, daarvoor is het onderwerp onterecht afgeven van een document. Helaas hebben sommige mensen te maken gehad met fraude. Het is dan belangrijk te weten wat je moet doen, dat wordt besproken tijdens documenten verkregen middels frauduleuze handelingen. Je kunt de techniek goed gebruiken als hulpmiddel, daar wordt gelukkig ook over gesproken. Soms kun je het verschil van echt en vals niet herkennen, hier wordt over gesproken en er worden voorbeelden laten zien. Zodat je zelf de verschillen uiteindelijk kunt ontdekken!

 

Wil je graag advies over de trainingen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met dit bedrijf, ze helpen je graag.

https://www.coconbv.nl/trainingsaanbod/overige-trainingen/training-documentherkenning/