Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Incasso Advocaten

Incassobureau Incasso Advocaten is een bedrijf die bedragen incasseert en dus jou helpt om je geld, waar je recht op hebt op je rekening betaald te krijgen. Wij hebben laatst met het bedrijf gewerkt en zijn ontzettend tevreden. Ik had het contact formulier ingevuld en kreeg al binnen paar uur een reactie. De medewerker was deskundig en wist wat en hoe. Dat is heel belangrijk als je een incasso inschakelt. Anders betaal je achteraf een groot bedrag zonder een resultaat. Helaas gebeurt dat ook. Bij Incasso Advocaten is het niet zo! Daar doen medewerkers zijn best om je geld zo snel mogelijk van debiteuren te ontvangen. Het bedrijf heeft ook een hoge slagingspercentage en is geschikt voor kleine of grote bedragen. Ze gaan even hard aan het werk voor maakt niet uit hoe hoog bedrag. In mijn blog leg ik graag uit waarom wij een incasso bureau nodig hadden.

Incassobureau zoeken

Wij moesten een incassobureau zoeken voor ons bedrijf. We zijn een webdesign bureau die websites maakt voor beginnende ondernemers. Daarbij verkopen we ook SEO. Online Marketing voor bedrijven om hoog in Google te komen en gevonden te worden door potentiele klanten. Dat doen we voor beginnende bedrijven. Helaas werkt dat ook soms niet hoe wij willen. Dan is het bedrijf ent begonnen en het werkt niet hoe hij verwacht had, en kan daarom zin facturen daarna niet aan ons betalen. Op gegeven moment duurde het te lang en hadden wij een incasso bureau nodig. Mensen schrikken altijd als ze een incasso medewerker moeten inschakelen, maar soms is dat de enige optie, en als je een goede vindt, net als Incasso Advocaten, bereik je al snel resultaat, voor een goede prijs. 

Heb je een incassobureau nodig voor je bedrijf, bekijk dan de website van incasso advocaten: https://incassoadvocaten.nl/

Gerelateerde artikelen

De Naambordensite, hét adres naambordjes en huisnummers

Waarom effectief team management zo belangrijk is

Wat is een 360 graden video?