Bedrijven opzoeken
Image default
Alarmsysteem

Huisbeveiliging: Zo zorgt u ervoor dat u niet bespied wordt

Veel mensen zijn zich bewust van hoe het mogelijk is om te worden gehackt of onder toezicht te worden gehouden, wat betekent dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden, maar ze nemen niet de tijd om te voorkomen dat je op veel manieren wordt gehackt. Het is essentieel om de technologie op de juiste manier te beveiligen, zodat iemand uw persoonlijke gegevens niet steelt.

Volg deze 5 beveiligingstips om uw privacy tegen toezicht te beschermen:

Schakel geolocatie, Bluetooth en wifi uit
Met deze instellingen op uw telefoon kunt u worden gevolgd door verschillende bedrijven via toepassingen en soms zelfs hackers. Het is beter om veilig te zijn dan sorry. Houd uw locatie privé door deze functies niet te gebruiken wanneer u zich buiten uw huis bevindt.

Zet je telefoon in vliegtuigmodus
Het wordt aanbevolen om je telefoon in de vliegtuigmodus te zetten wanneer je hem niet gebruikt, zodat hij niet de hele dag verbinding maakt met draadloze torens.

Gebruik sterke wachtwoorden
Een hacker zal niet in staat zijn om eenvoudig uw e-mail of persoonlijke gegevens te hacken als uw wachtwoord niet gemakkelijk te raden is. Voorgesteld wordt om een ​​aantal verschillende tekens en symbolen te gebruiken om uw wachtwoorden moeilijk te kraken te maken. Het is ook aan te raden verschillende wachtwoorden voor verschillende accounts te hebben, omdat als iemand in staat is om een ​​van uw accounts te hacken, deze mogelijk toegang tot deze accounts kunnen hebben.

Bedek je laptop camera met stickers
Het is bewezen dat hackers je kunnen bespioneren met behulp van je eigen computer. Ze kunnen mogelijk toegang hebben tot alles op uw computer, inclusief de camera voor videobewaking. Hierdoor kunnen ze alles in je huis bekijken zolang je computer open is. Het wordt altijd aanbevolen om de camera te bedekken wanneer deze niet in gebruik is.

Wees voorzichtig met uw SmartTV
SmartTV’s hebben de mogelijkheid om informatie over u te verzamelen, omdat sommige camera’s en luidsprekers hebben ingebouwd. Het gaat veel verder dan het bijhouden van wat je bekijkt. Het is belangrijk om te beseffen dat de meeste SmartTV’s instellingen hebben om de mogelijkheid om uw persoonlijke veiligheid binnen te dringen uit te schakelen.

Het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen technische kwetsbaarheden en surveillance. Thuisbeveiliging en automatisering kunnen worden gebruikt om uw huis te beveiligen met professionele thuisbeveiligingssystemen, maar het is ook belangrijk om uw technologie te beveiligen.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag