Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Huis ontruimen door Pro-Woningontruiming

Huis ontruimen door Pro-Woningontruiming

Een huis ontruimen kost veel tijd en is een klus die u liever niet zelf uitvoert. Het is mogelijk om een huisontruiming uit te besteden aan professionals zoals Pro-Woningontruiming. Het zo snel mogelijk ontruimen van een woning of pand kan namelijk voordelen hebben. Wanneer een woning een maand leeg komt te staan en er een maand voor niks huur betaald wordt. Door een woningontruiming zo snel mogelijk te laten plaatsvinden kan het zijn dat u een maand huur bespaart of dat het huis eerder in de verkoop kan. Er zijn een aantal redenen waarom een woning ontruimt moet worden. Zo kan het zijn dat er een dierbare is overleden en het huis onverwacht leeg komt te staan. Dan is het fijn als u hulp krijgt bij de ontruiming. 

Hoe werkt een huis ontruimen?

Wanneer u weet dat de woning ontruimt moet worden kunt u een offerte aanvragen voor het uitvoeren van de ontruiming. Via de website van Pro-Woningontruiming kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Na het aanvragen van de offerte komt Pro-Woningontruiming bij u langs voor het bekijken van de woning en het bespreken van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Ruimt u zelf een deel op of wilt u alles laten uitbesteden. In de meeste gevallen worden de dierbare spullen door de familie uit de woning gehaald en de overige spullen worden geveild of verkocht in een tweedehands winkel. De opbrengsten van de spullen worden verrekend met de kosten voor de opruiming. Alle zaken worden duidelijk vastgelegd in de offerte zodat geen van de partijen voor verrassingen komt te staan. 

Pro-Woningontruiming heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden en het pand en de spullen zijn in goede handen. Het is ook mogelijk om reparatiewerkzaamheden te laten uitvoeren, zodat de woning in dezelfde staat wordt opgeleverd.