Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Hoogwaardig vloerluik op maat

Bent u op zoek naar een vloerluik op maat? Dan is het belangrijk om te kijken naar kwaliteit. Bij deze vloerluiken is nauwkeurigheid namelijk uiterst belangrijk. Is dit ook wat u wilt, dan bent u bij Linfi precies aan het juiste adres.

Vloerluik op maat vraagt om precisie

Als het vloerluik precies past, mag u erop vertrouwen dat het een leven lang meegaat. Zeker als u kiest voor de kwaliteit van Linfi. Dit bedrijf levert alleen vloerluiken die met de hand zijn gemaakt. Uiteraard heeft u de keus uit diverse vloerluiken. Een aanrader is het transparante luik. Dit zorgt voor een prachtige en luxe uitstraling. Uiteraard is er veiligheidsglas aangebracht op dit vloerluik. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en u mag er voor de 100% vanuit gaan dat er geen krassen zullen ontstaan. Zo blijft dit transparante vloerluik jarenlang een prachtige eyecatcher. De lijst is gemaakt van een stevig roestvrijstaal frame.

Verborgen vloerluik valt minder op

Niet iedereen wil dat het vloerluik opvalt. Daar is goed over nagedacht. In dit geval zijn de zogenaamde verborgen vloerluiken ideaal. Deze luiken worden bekleed met hetzelfde materiaal als de rest van de vloer. Bijna alles is mogelijk. Heeft u tegels, laminaat, pvc of tapijt op de vloer? Dan wordt dit verborgen luik daar ook mee bekleed. Het mooie is dat het op deze manier niemand opvalt dat er een vloerluik aanwezig is. Heeft u een andere soort bekleding op de vloer, dan kunt u natuurlijk altijd even informeren naar de mogelijkheden.

Veel verschillende formaten mogelijk

Waar wilt u het vloerluik gebruiken? In uw woning of gaat het om een kantoor? In beide gevallen zijn deze kwalitatieve vloerluiken een absolute aanrader. Uiteraard zijn ze in verschillende formaten te maken. Wellicht wilt u een vierkant luik, dan wordt dat gerealiseerd. Heeft u liever een rechthoekige luik, dan is dat ook mogelijk. Bij een rechthoekig vloerluik mag u zelf bepalen of u de scharnieren aan de lange of aan de korte zijde wilt. Twijfelt u over deze keus, dan kan er natuurlijk altijd even een expert met u meedenken. Vierkant en rechthoekig zijn echter niet de enige opties. Zeker na overleg is er zeer veel mogelijk. Er bestaan bijvoorbeeld ook vloerluiken met een halfronde glazen opening. Wellicht heeft u nog een heel ander idee. Er kan in ieder geval altijd iets moois van worden gemaakt.

Vloerluik elektrisch aangedreven

Gemak dient de mens. Dus waarom zou u een vloerluik nemen dat handmatig bediend moet worden? Tegenwoordig zijn alle vloerluiken ook elektronisch te openen en te sluiten. Zoekt u een mooi vloerluik voor in uw winkel, kantoor of woning? Bekijk alle mogelijkheden en schroom zeker ook niet om advies te vragen aan een expert.