Bedrijven opzoeken
Image default
Electronica en Computers

Haal meer uit je presentaties met een interactief presentatiescherm

 

Het is achterhaald dat bij een presentatie alleen de persoon die de presentatie geeft aan het woord is en de rest alleen maar aan het luisteren is. Een presentatie staat steeds meer in het teken van interactie. Zo voorkom je dat mensen afhaken halverwege je verhaal en het zorgt dat ze zich gehoord en meer begrepen voelen. Een manier om meer interactief te vergaderen is door middel van een interactief presentatiescherm

Trainen en vergaderen met een presentatiescherm

Heb je een touch display presentatiescherm in je vergaderruimte hangen? Dan heb je de mogelijkheid om vergaderen en presenteren efficiënter en inspirerender te maken. Haal meer uit sparringsessies of scrum meetings door aantekeningen direct op het scherm te maken door alleen je vinger of digitale pen te gebruiken. Betrek trainees, collega’s of klanten in je presentaties door snel te schakelen naar relevante pagina’s, foto’s en video’s met geluid wat voor ieder goed te horen is. 

Voordelen van een presentatiescherm

Niet alleen voor collega’s maar juist ook voor klanten of relaties is het belangrijk dat je indruk maakt met je presentatie. De nieuwe technologieën als het interactieve presentatiescherm dragen hier een steentje aan bij. 

 

  1. Maak het visueel

Een presentatiescherm geeft je de mogelijkheid om op een andere manier na te denken over je presentatie en de manier van presenteren. Voorheen moest je het hebben van je verhaal, lichaamstaal en de manier van vertellen. Met een presentatiescherm heb je de mogelijkheid om de luisteraars een duidelijke visuele voorstelling te geven. Door afbeeldingen en video’s toe te voegen, eventueel met geluid ondersteuning, neem je de luisteraars mee in jouw verhaal. Op de touchscreen schermen kun je snel schakelen tussen verschillende elementen in je presentatie waardoor je het ook meer dynamisch maakt. 

 

  1. Meer vrijheid voor de presentator 

Doordat je jouw device makkelijk kunt koppelen aan een presentatiescherm kun je in elke vergaderruimte jouw presentatie geven. Doordat je gebruik kunt maken van verschillende functionaliteiten van een presentatiescherm haal je meer uit je presentaties. Helemaal wanneer je een touchscreen presentatiescherm hebt. 

 

  1. Optimaal beeld en geluid

Beeld en geluid zijn essentieel voor het goed overbrengen van je verhaal. Een groot voordeel van een presentatiescherm is dat een display altijd zoekt naar je juiste resolutie die past bij de content. Ook het presenteren van multimediale content is geen probleem. Het scherm is voorzien van een ingebouwde speaker waardoor het voor iedereen goed te horen is.

https://ctouch.eu/nl/presentatieschermen