Bedrijven opzoeken
Image default
Energie

FlexTap, de hotspot in de keukenbranche

Ben jij op zoek naar een kokend water kraan? Dan ben je hier aan het juiste adres. FlexTap is de nieuwe hotspot in de keukenbranche op het gebied van kokend water kranen. Direct kokend water uit de kraan is tegenwoordig een must have in elke keuken.

Wat zijn de voordelen van een kokend water kraan?

Wanneer je kiest voor een kokend water kraan kiest je voor vele voordelen. Zo kun je met een kokend water kraan flink besparen op energie en het gebruik van water. Daarnaast zorgt het direct beschikken over kokend water voor gemak en een flinke tijdsbesparing. Zo kun je altijd direct genieten van een kopje thee, tussen de middag instant noodles of s avonds direct pasta aan de kook.

De kokend water kranen van FlexTap
FlexTap biedt kokend water kranen aan in 2 versies, de FlexTap Classic en de FlexTap Filtered. De FlexTap Classic geeft direct kokend water uit de kraan, de FlexTap Filtered beschikt over een extra filter wat ook zorgt voor gezuiverd mineraalwater.

De service en garantie bij FlexTap
Naast deze types biedt FlexTap ook een goede service en garantie. Zo krijg je op de FlexTap standaard 2 jaar garantie maar kan je deze garantie uitbreiden naar 3 jaar op de classic en naar 5 jaar op de filtered. Daarnaast streeft het bedrijf er naar om altijd binnen 24 uur een gepaste oplossing voor je probleem te bieden.

Naast de goede garantie is het product van FlexTap ook goed te repareren doordat alle onderdelen van de kraan gemakkelijk te vervangen zijn. Hierdoor heeft het product van FlexTap een langere levensduur en is het een duurzame oplossing voor in de keuken. Wil je meer informatie over het merk FlexTap? Klik dan hier.