Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Een woning kopen in Den Haag in 2021

Met de zoektocht naar een woning is het vaak lastig om te bedenken waar u moet beginnen. Als tip geeft TREC Housing makelaar Den Haag om als eerste op internet te gaan zoeken naar huizen die te koop staan en of deze aan de wensen voldoen. Er zijn een aantal sites waarop woningen te koop worden aangeboden, denk hierbij aan Funda en WoningNet. 

Hulp van een makelaar 

Als u er niet uit komt kunt u altijd de hulp inschakelen van een makelaar, TREC Housing makelaar Den Haag is altijd beschikbaar om hulp te bieden voor het vinden van uw perfecte woning. TREC Housing makelaar Den Haag kent de omgeving erg goed en is altijd op de hoogte van de lokale situatie. 

TREC Housing makelaar Den Haag

TREC Housing makelaar Den Haag handelt naar uw wensen, de huizen die als optie worden aangeboden voldoen aan de criteria die u heeft opgegeven bij uw makelaar. TREC Housing makelaar Den Haag raadt bij bezichtigingen aan ook een rondje te lopen door de buurt, de buurt heeft een grote impact op uw gevoel over een woning. De buurt draagt ook bij aan de waarde van de woning.

Prijsstijging woningen 2021

Nog nooit zijn de prijzen van koopwoningen zo hoog geweest, er lijkt ook geen einde aan te komen want ze stijgen steeds meer. Er zijn tevens ook nog nooit zo weinig huizen beschikbaar geweest, we mogen spreken over een krapte op de koopwoningmarkt. Waar normaal tussen de 5 tot 10 woning een keuze gemaakt kon worden is dus nu lager dan 2, om precies te zijn 1,9. De gemiddelde prijs voor een woning is ook met maarliefst 11,6% ten opzichte van de prijs van vorig jaar. Voor de vrijstaande woningen was de stijging in prijs nog hoger, bij deze woningen was er een stijging van 14,1% in het tijdsbestek van een jaar.