Bedrijven opzoeken
Image default
Huishoudelijk

Een elektrische boiler kent vele voordelen.

Een elektrische boiler kent vele voordelen.

Met een nieuwe energietransitie op komst, maar middenin een pandemie, dan wil je wel all electric, maar je hebt simpelweg even niet de financiële middelen om dat te realiseren. Toch is het wel degelijk mogelijk om er toch een beginnetje mee te maken wat niet al te veel hoeft te kosten.

Een elektrische boiler of een elektrische cv bijvoorbeeld zijn elektrisch aangedreven apparaten die heel betaalbaar en super duurzaam zijn. Een elektrische boiler zorgt voor een stabiele toevoer van je sanitaire warme water met een stabiele temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt. Een elektrische cv zorgt voor de verwarming van de radiatoren of vloerverwarming.

Het is aleen wel zaak een elektrische boiler en cv te vinden die perfect aansluit bij jouw persoonlijk verbruik. Hoe je erachter komt wat voor een dat is? Heel makkelijk! Op de website van elektrischeboiler.eu staat een on- line calculator die je zelf in kunt vullen om een advies op maat te krijgen. Want natuurlijk zit niemand te wachten op een aankoop waar je uiteindelijk toch niets aan hebt.

 

De voordelen van een elektrische boiler:

• Een elektrische boiler is heel eenvoudig te installeren.

• Er hoeven er geen leidingen vervangen te worden.

• Je hebt geen gasaansluiting nodig.

• Geen luchtaanvoer of rookgasafvoer meer nodig.

• Een elektriciteitsaansluiting is voldoende om de boiler te plaatsen.

 

 

Elektrischeboiler.eu is een overzichtelijke website met een zeer ruim assortiment, overal staan Nederlandstalige handleidingen bij die je simpelweg kunt downloaden en alle specificaties en beschikbare opties die je mogelijk nodig zou kunnen hebben staan bij het product van je keuze.

Ze zijn altijd telefonisch bereikbaarop werkwerkdagen en geven desgewenst persoonlijk advies. Ook is er een showroom met afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken.

De produkten zijn echt scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt en eigen voorraad hebben, zo heb je alles de volgende dag al in huis.
Dus doe er gewoon je voordeel mee! 

https://elektrischeboiler.eu/