Bedrijven opzoeken
Image default
Winkelen

Doe het zelf visgraatpatroon

Er is een eenvoudige formule voor het berekenen van de lengte van elk klein visgraat stuk, ongeacht de grootte van het visgraat ontwerp dat u kiest. Het enige wat u hoeft te doen is de totale breedte (niet de hoogte) van uw meesterwerk in te voeren. Je kunt ook zoveel verschillende kleuren gebruiken als je wilt, maar voor een goede afwisseling worden er ten minste drie aanbevolen. Sommige stukken bij bouwmarkt Afium waren alleen geverfd met verweerd eiken en beits, terwijl andere waren geverfd met beits en verweerd eiken. Het is ook een slimme optie om dezelfde verf kleur als de kasten te gebruiken en deze droog op enkele van de visgraat stukken te borstelen. Dit helpt alles samen te binden. Stel de grens in. Knip een rand voor je backsplash uit een handvol van de lange planken. Installeer deze eerst door veel houtlijm en een paar korte spijkers te gebruiken en ze een nacht te laten uitharden.

Schik en bevestig de stukken visgraat

Gebruik een potlood om een ​​lijn langs het midden van je bord te tekenen. Het bord links boven was het eerste dat je moest plaatsen. U wilt het vastzetten met verschillende kleine spijkers, omdat de houtlijm enige tijd nodig heeft om te drogen. Sommige van uw visgraat stukken hoeven niet te worden bijgesneden, maar u moet de zaag gebruiken om ze voor de meeste in een hoek van 45 graden te zagen. Herhaal de procedure totdat je bord klaar is. Het is gebruikelijk om aan de finish een paar kleine driehoekjes te knippen om gaten op te vullen. Het is tijd om je visgraat bord op te hangen nadat je het een nacht hebt laten uitharden. Gebruik het beste zelfklevende materiaal als uw algehele bord klein is. Je kunt een hamer en spijkers gebruiken om een ​​paar D-ring hangers aan de achterkant van je board te bevestigen. U kunt een prachtig visgraatpatroon maken om te gebruiken als backsplash of kunst aan de muur. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wees gewoon niet bang om deze onderneming aan te gaan. Het is veel eenvoudiger dan het lijkt.

Kosten van installatie

Het kost misschien iets meer in installatie en arbeid, maar een betaalbare tegel kan meteen in het oog springend worden gemaakt zonder de bank te verslaan. Visgraat vloeren zijn vaak duurder dan standaard houten vloeren om te installeren. Het is namelijk een tijdrovend proces waarbij de hulp van een professionele monteur nodig is. De kosten worden ook bepaald door het vloermateriaal dat u kiest, maar u hoeft niet meer uit te geven als u uw huis wilt moderniseren.