Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Diverse kantelaars hier te verkrijgen

In veel bedrijven worden vaak grote elementen gemaakt. Deze elementen zijn vaak voor prefab woningen bedoeld. Omdat dit vaak zeer grote elementen zijn kan het lastig zijn om deze te verplaatsen. Met behulp van kantelaars kunnen deze elementen wel makkelijk verplaatst worden of verwerkt. Een kantelaar, ook wel een kanteltafel genoemd is een handig apparaat die kan helpen bij het tillen, kantelen of verplaatsen van diverse elementen. Voordeel is dat deze handeling door één persoon uitgevoerd kan worden zodra een element in deze kanteltafel staat. Er hoeft niet meer zwaar getild te worden en dat is alleen maar prettig om mee te werken. Bovendien kan het werk sneller en efficiënter verricht worden.

 

Verschillende maten kantelaars

De kantelaars zijn er in diverse modellen te vinden. Bij ISM Machinery is het bedrijf waar deze tafels besteld kunnen worden. Normaal zijn deze hier in het assortiment te vinden met een afmeting van 6 tot 24 meter lang en 3 tot 5 meter breed. Het kan natuurlijk voorkomen dat bij een bepaalde klus deze tafels niet geschikt zijn. Ook dan kan je bij dit bedrijf aankloppen. Want zij leveren ook maatwerk. Hier kan een product besteld worden die specifiek voor de prefab bouw gebruikt gaan worden. 

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die hier bij ISM Machinery te vinden zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Voordeel is dat er een medewerker langs kan komen om samen te kijken welke producten er nodig zijn om bepaalde handelingen op een zeer makkelijke en snelle manier uit te kunnen voeren.