Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Details voor uw kerstboom

Bij Xmasdeco kunt u terecht voor uw kunstkerstboom en andere decoratie voor uw kerstboom. Ook een kant en klare kerstboom kunt u hier kopen. De specialist op het gebied van kerstbomen maakt het mogelijk om voor u de ideale kerstboom samen te stellen. Daarnaast kunt u op de website kijken voor alle details, die bij de bestelling van de verschillende type kunst kerstbomen komen. De details worden in dit artikel extra belicht.

Zo hebben de metalen topjes die bij de kerstballen , komen authentieke metalen topjes die normaal alleen op glasballen behoren. Door deze toevoeging krijgt de kerstbal een hoogwaardige en luxe uitstraling. Deze topjes hebben normaliter een goudkleurige kleur. De wit en zilverkleurige ornamenten hebben wel zilveren topjes.

Daarnaast zijn alle ornamenten die niet gedecoreerd zijn een diameter van 5 centimeter en deze zijn altijd zonder naad. Hierdoor kan je deze ornamenten niet onderscheiden van de ballen van glas. De bijbehorende haakjes voor deze ornamenten leveren in de pakketten die totaal zijn met echte chique haaksoorten. Deze haaksoorten maken echt het verschil in uw boom. De standaard kleur voor deze haakjes is goud, maar ze zijn ook beschikbaar in de pakketten voorzien van een zilverkleur.

Ook heeft Xmasdeco enkele tips voor u beschikbaar. Deze tips staan voor de groene takjes, waaruit de kunst kerstboom is opgebouwd. Als een boom een hoeveelheid heeft van 350 tips betekent het dat er 350 van deze groene takjes heeft. Voor de luxere tips wordt PE materiaal gebruikt. Dit zijn ook de groene takjes die gebruikt worden in de boom. De PE tips zijn daarentegen gemaakt van kunststof en hebben hierdoor ook een zeer echte uitstraling gekregen.

Wanneer u een van onze producten koopt is de verpakking heel erg eenvoudig wat betreft de uitstraling. Dus schrik niet hiervan, wanneer u een pakket ontvangt. Wij vinden dat het niet om de verpakking gaat, maar om de inhoud hiervan. Bijvoorbeeld bij een kunstkerstboom met sneeuw.

http://www.xmasdeco.nl

Gerelateerde artikelen

Warmtepomp in Enschede voor een warm huis

Weg met die stress!

Hoe maak je je huis tot een thuis?