Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Denk goed na als je wilt scheiden!

Het scheiden van je ouders. Er bestaat niet veel ergers voor een jong kind. Denk daarom goed na of dit de beslissing is die je wilt nemen. Is er nog hoop? Door bijvoorbeeld na over het volgen van relatietherapie. Mocht je echt geen andere uitweg meer zien als een scheiding ga dan opzoek naar professionele hulp.Het is namelijk van belang dat je goede afspraken maakt wanneer je toch besluit te gaan scheiden. Je kan dan denken aan een advocaat, maar het inschakelen van een mediator kan ook goed helpen. Een advocaat behartigt de belangen van zijn cliënt en een mediator gaat aan de slag met allebei de personen en wilt er samen uitkomen, wat het best voor een ieder is. Lees in deze blog meer over wat een mediator voor je kan betekenen en wat De Mare Mediation voor jou kan betekenen.

De Mediator

Wanneer je gaat scheiden kan je een mediator inschakelen. Deze kan je helpen regelingen te treffen. Zo geeft een mediator voorlichting over verschillende onderwerpen en verzamelt het informatie van beide partijen. Ook probeert een mediator ervoor te zorgen dat er een zekere mate van evenwicht tussen beide partijen komt en het bemiddeld bij het maken van afpraken over financiële zaken en regelingen waar het kind bij betrokken wordt.

De Mare Mediation

De Mare Mediation is een kantoor gespecialiseerd in familierecht. Het staat met name mensen bij in scheidingssituatie’s. Door de jaren heen hebben ze veel ervaring op gedaan bij geel uiteenlopende situatie’s. Ze helpen je door juridische vragen te beantwoordenen helpen je regelingen te treffen. De Mare Mediation probeert geschillen gezamenlijk op te lossen en een zo goed mogelijk eindresultaat te bereiken, voor zowel man, vrouw en kinderen. Neem een kijkje op demaremediation.nl/37198/Scheiding-Tiel voor meer informatie over de werkzaamheden en wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen bij een scheiding of andere familie gerechtelijke zaken!

Gerelateerde artikelen

Wat kan elektricien Amsterdam allemaal voor je doen?

Inzicht in het gedrag van je bezoekers

Snel stemkastjes huren