Bedrijven opzoeken
Image default
Woningen

Daklekkage? Vraag een gratis dakinspectie aan!

Hoewel de lente is aangebroken, blijft het zonnige zomerweer nog even uit. In plaats daarvan worden we dagelijks geconfronteerd met hevige regenbuien en sombere, grijze dagen. Desondanks gaan de meesten goedgemutst de deur uit met een regenjas, regenlaarzen en/of paraplu ter bescherming tegen de regen. Waar mensen zich echter op deze manier kunnen beschermen, wordt er vrijwel nooit een zeil gespannen over het dak van een woning. Hierdoor is het dan ook niet gek dat dakpannen eens in de zoveel tijd aan schade onderhevig zijn, zoals een verplaatste dakpan door de wind of een scheur in een nokvorst door wisselende temperaturen. In vele gevallen zal de schade beperkt blijven, maar wanneer men geen actie onderneemt, kan de schade alleen maar verergeren. Vermoed jij dus daklekkage? Aarzel dan geen moment langer om de hulp van dakdekkersbedrijf Dakbeheer Hermans in te schakelen!

Wat te doen bij daklekkage?

Als jij last hebt van lekkage aan het dak, is het aan te raden om de ervaring en expertise van een specialistisch dakdekkersbedrijf in te schakelen. Bij Dakbeheer Hermans kun je bovendien een gratis dakinspectie aanvragen, gedurende welke de dakdekkers het dak inspecteren op allerlei mogelijke gebreken aan het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van het dak vanwege viezigheid en algengroei of aan een plat dak reparatie. In het geval van daklekkage zullen de dakdekkers na de inspectie besluiten welke methode het beste toegepast kan worden, waarna zij aan de slag zullen gaan om het lek te verhelpen. In het verschiet is het echter aan te raden om jaarlijks een dakinspectie aan te vragen om verzekerd te zijn van een tijde opmerkzaamheid van daklekkage.

Naar de website

Kan jij de hulp en het advies van een ervaren dakdekker wel gebruiken? Wacht dan niet langer, maar nagiveer naar de website van Dakbeheer Hermans voor om in contact te komen!

https://www.economy.nl/