Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Bordspellenstore

Bordspellenstore is jouw online winkel om al je bordspellen te kopen. Onze bordspellen worden altijd uit eigen voorraad met gratis verzending geleverd binnen 1-2 werkdagen. Wij streven er naar om jouw altijd van de juiste informatie te voorzien door middel van snelle reacties. Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon, zelfs in de avonduren!

Wat zijn bordspellen?

Bordspellen zijn tafelspellen waarbij meestal stukken worden gebruikt die worden verplaatst of geplaatst op een vooraf gemarkeerd bord (speeloppervlak) en vaak ook elementen van tafel-, kaart-, rollenspel- en miniaturen bevatten.

De meeste hebben een competitie tussen twee of meer spelers. Bij dammen wint een speler door alle stukken van de tegenstander te slaan, terwijl Eurogames vaak eindigen met een berekening van de eindscores. Pandemic is een coöperatief spel waarbij spelers allemaal winnen of verliezen als team, en peg solitaire is een puzzel voor één persoon.

Ons bordspellen aanbod

Wij hebben meer dan 100 bordspellen in ons aanbod. Hieronder bieden wij diverse categorieen aan zoals Engelse bordspellen, Nederlandse spellen of Strategische spellen. Enkele bekende titels zijn Pandemic, Ticket to Ride of 7 Wonders.

Waarom zou je bordspellen spelen?

Bordspellen zijn anders dan digitale spellen. Bij een fysiek bordspel draait alles om de gezelligheid. Kom bij elkaar met de gehele familie of een vriendengroep, ongeacht de leeftijd. Pak wat snacks, wat drankjes en je zit de hele avond gebakken!

Hoe kies je een spel dat bij je past?

Er zijn een paar factoren waarmee je rekening moet houden wanneer je het ideale spel kiest dat aan uw behoeften voldoet en uw liefde voor bordspellen nieuw leven inblaast. Dit is wat we je aanraden om op te ruimen:

Hoe oud zijn de spelers?

Sommige keuzes zijn beter voor kinderen dan voor volwassenen (en vice versa!). Als je met kinderen gaat spelen, zijn games zoals Operation, Mouse Trap of Life geweldige opties. Je kinderen zullen het fantastisch hebben, en jij ook!

Hoeveel mensen spelen er?

Wordt het een wedstrijd voor 2 spelers of een groep?
Wil je tegen je vrienden of met hen spelen? Teamwork is leuk, maar wat is echt lonender dan je vrienden te laten smeken om genade die door bordspel wordt veroorzaakt?
Hoe lang wil je spelen? Je wilt geen sessie van 30 minuten plannen als de game 2 uur (of misschien langer) duurt.

Wil je een complex spel met veel regels en elementen, of een relatief simpel spel?
Door bovenstaande vragen te beantwoorden, kun je je concentreren op het ideale bordspel (of spellen) en word je een liefhebber van bordspellen!

Na dit artikel zul je vast een goed beeld gekregen hebben over wat bordspellen zijn en wat er voor jou in zit. Wij wensen je veel succes bij je keuzen en natuurlijk heel veel speelplezier!

https://www.bordspellenstore.nl/