Bedrijven opzoeken
Image default
Groothandel

Blanco etiketten online bestellen

Blanco etiketten online bestellen

Wanneer u blanco etiketten nodig heeft dan wilt u deze het liefst zo snel mogelijk ontvangen, daarom is het fijn wanneer u deze eenvoudig online kunt bestellen. Bij Etikettenplaza zijn de blanco etiketten online te bestellen in verschillende soorten en maten. De blanco etiketten zijn te bestellen in verschillende materialen en met een verschillende kleefkracht te bestellen. Zo zijn de blanco etiketten voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Naast blanco etiketten kunt u bij Etikettenplaza terecht voor prijstangen prijsetiketten, etiketten printers, etiketten wikkelaars, volgnummersystemen en alles op het gebied van labels en etiketten. 

Prijstangen en prijsetiketten

Naast de blanco etiketten heeft Etikettenplaza een ruim assortiment aan prijstangen en prijsetiketten. Deze prijsetiketten kunt u gebruiken om producten te voorzien van bijvoorbeeld een prijs of datum. Er zijn vele afdrukken op verschillende formaten prijsstickers mogelijk. Of u nu eenvoudig een prijs of datum op één regel wilt afdrukken of juist de productcode en prijs op twee aparte regels, alles is mogelijk.

De prijsetiketten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en daarom te gebruiken voor veel verschillende toepassingen. De prijsetiketten gaan al vanaf 16x88mm tot 37x28mm. Wanneer het gaat om de prijstangen die te bestellen zijn dan zijn er een aantal merken en series te bestellen zoals Meto, de V-serie, de Z-serie en de EP-serie. Ook zijn er inktrollen te bestellen van de merken meto, blitz, open data, printex, smart en uno. Wanneer u niet zeker weet welke prijstang, prijsetiketten en inkrollen u moet kopen dan kunt u contact opnemen met Etikettenplaza. Ze helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste producten en geven graag advies over de verschillende merken. Etikettenplaza heeft al jarenlange ervaring op het gebied van etiketten en labels en kopen daarom alleen de merken in waar ze goed ervaringen mee hebben. Bekijk de website voor meer informatie.  

 

https://etikettenplaza.nl/