Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

beste videokaart

Best Gamer grafische kaart

Als u een nieuwe Gamer PC aan het assembleren bent, is de grafische kaart het belangrijkste onderdeel, vooral voor 3D computing. Het wordt gebruikt om alle grafische berekeningen uit te voeren en stelt u in staat om op het scherm de driedimensionale omgeving te reproduceren die door de grafische engine van elk videogame is gecreëerd, evenals alle elementen waaruit het bestaat.

Deze operatie moet tientallen keren per seconde worden uitgevoerd, wat aanzienlijke rekenkracht vereist om de bewegingssimulatie in het videospel te maken. De GPU heeft een aantal specifieke componenten nodig om de 3D-scène te berekenen, deze om te zetten in pixels en door te sturen naar de monitor, die in synergie moet werken om een perfect resultaat te garanderen.

Als dit niet voldoende is, moet de voeding van een videokaart evenredig zijn met die van andere pc-componenten, zoals de CPU, en moet deze ook compatibel zijn met de voeding die de voeding kan ondersteunen. Met de ruime keuze aan gamer grafische kaarten is het niet eenvoudig om het beste model te kiezen. Maar door het lezen van deze gids, heb je een duidelijk idee hoe je de beste 3D-videokaart voor je favoriete videogames kunt kiezen.

Welke GPU is beter dan andere?

Het gaat vooral om het voldoen aan uw eigen behoeften en eisen. Als je het hebt over het spelen van Overwatch op een 1080p Full HD-monitor, heeft het geen zin om een hogere prijs te betalen voor een high-performance model. En natuurlijk, om te profiteren van de beste prestaties, moet u ermee instemmen om meer te investeren.

Het keuzecriterium waarmee rekening moet worden gehouden naast de generatie van de grafische kaart, het merk en de andere hierboven genoemde criteria: de frequentie waarmee het model wordt geklokt.

Deze frequentie heeft betrekking op de meeteenheid van de snelheid waarmee de GPU berekeningen uitvoert (vergelijkbaar met die van de processor). Dit wordt uitgedrukt in Mhz, het kan gebruikt worden als een goede vergelijkingsindex tussen twee kaarten van hetzelfde bereik. Het zal duidelijker zijn om vast te stellen dat Radeon RX 580 van Sapphire sneller is dan Radeon RX 580 Armor van MSI met zijn frequentie van 1366MHz tegen 1340Mhz voor de laatste.

lees meer op: https://tevredenconsument.nl/

https://tevredenconsument.nl/elektronica/beste-grafische-kaarten-2019/