Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Beleef een happi moment

Beleef een happi moment 

Je komt thuis na een dag hard werken en ziet een leuke doos op de grond liggen. Niet zomaar een doos, maar een leuk brievenbus modelletje met een leuke opdruk. Niet alleen de opdruk is leuk, maar zeker ook de inhoud. Dit doosje is van jouw werkgever die jouw inzet van de afgelopen maanden bijzonder waardeert. Door het sturen van een doos, welke is besteld bij www.happibox.nl, wordt een blijk van waardering gezonden.  Hier kunnen de leukste boxen besteld worden. Dozen met een zeer leuke inhoud die elk voor een bijzonder happi moment zorgen.  

Geef een happibox cadeau 

Veel werkgevers hebben inmiddels het de website van www.happibox.nl gevonden en hebben hierdoor al veel werknemers kunnen verrassen met een leuk geschenkje. Vooral de afgelopen tijd met de extreem warme dagen heeft de door met verschillende ijsjes een goed afname gehad. Dit brievenbus geschenk is door iedereen goed ontvangen.  

Wil jij ook iemand verrassen met een leuk brievenbus geschenk, dan is dit jouw kans. Online zijn diverse leuke geschenken te vinden. Niet alleen leuke geschenken voor werkgevers, maar ook leuk om mensen een hart onder de riem te steken. Ga je trouwen stuur dan een uitnodiging via een brievenbus geschenk. Keuze genoeg en zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan de website van Happibox.nl.