Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Laat hier een tote bag bedrukken

Wil jij ook een tote bag bedrukken, dan ben je hier bij Groenewas aan het juiste adres. Dit bedrijf is te vinden in Nijmegen in het pand met de naam Vasim. Dit bedrijf is gevestigd aan de waterkant in Nijmegen. Hier zitten diverse andere bedrijven gevestigd.

Een katoenen tas laten bedrukken met een tekst of een logo naar eigen keuze, dat is een leuk cadeau om te geven. Veel ondernemers laten deze tassen bedrukken met het logo van hun bedrijf erop. De mensen die gebruik maken van deze tote tassen zijn hier erg tevreden over. Deze modellen hebben namelijk lange lussen waarmee de tas makkelijk over de schouder gedragen kan worden. Vooral met winkelen is dit erg handig. De gebruiker is blij met deze tas en de ondernemer met de opdruk op een tote bag. Want door gebruik te maken van deze boodschappentassen, maakt de gebruiker automatisch ook reclame voor het bedrijf waarvan het logo op staat gedrukt. 

 

Meer dan alleen tassen laten bedrukken

Bij Groenewas kan je niet alleen een tote bag bedrukken. Het is hier ook mogelijk om kleding te laten bedrukken. Handig wanneer je als ondernemer op een beurs gaat staan. De medewerkers die hier achter een stand te vinden zijn dragen dan allemaal dezelfde kleren met een logo van het bedrijf waarvoor zij aan het promoten zijn. 

Misschien ben jij als ondernemer op zoek naar een bedrijf waar private label mogelijk is. Dan ben je hier bij Groenewas ook aan het juiste adres. Zij kunnen jou helpen om de volledige productie van de private label te verzorgen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met dit bedrijf.