Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Begrafenis Dordrecht voor een uitvaart zonder onnodige kosten

Met een Begrafenis Dordrecht krijgt uw dierbare een waardig afscheid. Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van ander begrafenissen, is dat wij er een voordelige prijs voor vragen. Uiteraard maakt de prijs niet uit wanneer uw dierbare komt te overleden, maar kunnen de kosten wel voor problemen zorgen wanneer u hier niet op voorbereid bent. Bij Begrafenis Dordrecht bent u verzekerd dat de uitvaart respectvol en volledig is, maar u niet opeens in de hoge kosten komt te zitten.

 

Begrafenispakketten bij Begrafenis Dordrecht

 

Wij kunnen een voordelige uitvaart regelen middels onze standaard begrafenispakket. Dit pakket bestaat uit alle facetten die komen kijken bij het organiseren van een uitvaart, maar zonder dat u te maken krijgt met een begrafenisondernemer. Alles staat immers al vast. Wanneer u voor het standaardpakket kiest, betaalt u €2720 waarbij de overledene op een waardige wijze begraaft wordt.

 

Binnen het pakket van Begrafenis Dordrecht zijn de hoognodige diensten geregeld zoals het bespreken en consult van de begrafenis, de verzorging van de overledene, de doodskist, het overbrengen van de overledenen, het gebruik van de koelruimte van het rouwcentrum, aangifte van overlijden, een rouwauto op de dag van overlijden, een condoleanceregister en het begraven in een algemeen graf inclusief gebruik van de ruimtes.

 

Wanneer u extra diensten wil toevoegen aan het pakket, is dit ook geen enkel probleem. Dit kunnen onder meer het regelen van de uitvaart buiten kantooruren zijn, rouwkaarten en de uitvaartplechtigheid in het weekend. Uiteraard is het standaardpakket ook mogelijk in crematiepakket.

 

Wij helpen u graag verder bij het organiseren van de uitvaart van uw dierbare. Neem voor eventuele vragen contact met ons op via het telefoonnummer op onze site. U vind ons in Rotterdam en is Begrafenis Dordrecht geregistreerd bij het keurmerk Uitvaartzorg.