Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

Afvallen of aankomen met shakes van Vitaminfood

Zoals aankomen als afvallen wordt vaak als lastig beschouwd, dit is het alleen écht niet. Je moet het alleen gedisciplineerd en op de juiste manier doen, dit vinden mensen vaak lastig. In het begin is het ook lastig om de discipline te vinden maar als je na de rand bezig bent en resultaat ziet is dit een enorme motivatie. 

Hoe moet je afvallen?

Afvallen is niets meer dan minder calorieën binnenkrijgen dan je verbrandt, dan ga je namelijk over op vetverbranding. Veel mensen denken dat ze totaal niet mogen eten maar dat is totaal niet zo, om af te vallen moet je kleinere porties eten of een maaltijd vervangen voor een shake. De shakes van Vitaminfood zijn heel gezond en helpen jou met afvallen. De calorieën die in een shake van Vitaminfood zitten zijn makkelijk te berekenen aan de hand van het aantal schepjes dat je in de shake doet. 

Hoe moet je aankomen?

Door meer calorieën te eten dan je verbruikt kom je aan, het is wel belangrijk dat je dit op een goede manier doet. Veel mensen proberen aan te komen door heel ongezond te eten, dit werkt wel op korte termijn maar op lange termijn is dit echt niet vol te houden. Door ongezond te eten ga je ook ongezond leven, hierdoor ga je je dus ook niet goed voelen. Doordat je dan niet meer in hetzelfde patroon eet ga je dus weer afvallen. Door de shakes van Vitaminfood als extra maaltijd te nemen krijg je dus extra calorieën binnen bovenop je normale maaltijden.

Vol met vitamines

De shakes van Vitaminfood zitten vol met de voedingsstoffen die je op een dag nodig hebt, hierdoor ga je dus automatisch ook gezonder leven. Om de shake te maken heb je alleen water of elk soort melk nodig.