Bedrijven opzoeken
Image default
Cadeau

10 goedkope én praktische relatiegeschenken op een rijtje

Relatiegeschenken zijn van alle tijden. Voor menig aantal ondernemingen geldt dat ze steevast op zoek gaan naar de meest complexe manieren om hun bedrijf in de spotlight te kunnen zetten. Dat is in de praktijk helemaal nergens voor nodig. Beginnen met het kopen van bepaalde voordelige, praktische relatiegeschenken kan er namelijk voor zorgen dat je al een behoorlijk eind komt. Voor deze geschenken geldt immers niet alleen dat je ze cadeau kan doen aan bepaalde zakelijke relaties waar je reeds over beschikt. Daarnaast kunnen ze ook uitstekend worden ingezet tijdens bijvoorbeeld beurzen of andere evenementen. Wil jij ook graag niet alleen 10 goedkope, maar ook praktische relatiegeschenken ontdekken? Dan moet je vooral snel verder lezen!

Waarom kiezen voor goedkope en praktische relatiegeschenken? 

Het spreekt voor zich dat je als onderneming graag je waardering zal willen uiten richting de partijen waarmee je samenwerkt. Dat kan je op verschillende manieren doen. Uiteraard is een fijn zakelijk contact een uitstekend begin. Er is echter meer. Heel wat bedrijven vinden het dan ook in de praktijk erg leuk wanneer ze een bepaald relatiegeschenk aan hun belangrijkste relaties kunnen overhandigen. Dit kan werkelijk van alles zijn. Nog steeds komt het bijzonder vaak voor dat bedrijven echter vrezen dat het schenken van dergelijke cadeautjes handenvol met geld kost. Dat is gelukkig niet zo. Goedkope en praktische relatiegeschenken cadeau doen is in de praktijk de interessantste keuze voor zowel de schenkende als de ontvangende partij.

Welke 10 opties zijn mogelijks een interessante optie om te overwegen?

Ondertussen mag het duidelijk zijn waarom het schenken van goedkope en praktische relatiegeschenken de moeite waard kan zijn om te overwegen. We kunnen in de praktijk in ieder geval stellen dat deze voor allebei de betrokken partijen interessant kunnen zijn. Voor jou als schenker is het namelijk zo dat je geen grote investeringen hoeft te doen terwijl de ontvanger kan rekenen op een praktisch artikel waar hij of zij gebruik van kan maken. In ieder geval, 10 goedkope en praktische relatiegeschenken die je zou kunnen overwegen zijn de volgende:

  1. Een bedrukte tas;

  2. Bedrukte aanstekers;

  3. Multifunctionele keycords;

  4. Pennen en notitieblokjes;

  5. Persoonlijke relatiegeschenken;

  6. Waterflessen;

  7. Seizoensgebonden artikelen;

  8. Praktische gadgets voor op kantoor;

  9. Typisch Nederlandse geschenken voor buitenlandse contacten;

  10. Leuke cadeautjes voor de kleintjes; 

In het merendeel van de gevallen kunnen we vaststellen dat bedrijven kiezen voor bedrukte objecten zoals bijvoorbeeld pennen, aanstekers en tassen. Neem nu bijvoorbeeld aanstekers laten bedrukken. Dit staat er algemeen om bekend een zeer toegankelijke keuze te zijn die niet alleen financieel interessant is, maar bovendien ook nog eens ongelofelijk graag wordt ontvangen. Voor heel veel mensen geldt in de praktijk dan ook dat ze roken waardoor een aansteker meerdere malen per dag goed van pas kan komen. Bedenk bij jezelf ook maar eens hoeveel keer op deze manier het logo of de naam van jouw bedrijf aan bod zal komen. Bedrukte aanstekers, pennen en tassen zijn dan ook niet voor niets sinds jaar en dag de meest populaire, voordelige relatiegeschenken op de markt!