Bedrijven opzoeken
Image default
Webdesign

Wat Qyn digital signage voor jou kan betekenen

Digital signage betekent de communicatie van een bedrijf die via digitale schermen verloopt. Dit kan gericht zijn naar zowel klanten als medewerkers van het bedrijf. Werken met communicatie via digitale schermen zorgt voor een meer directe, flexibele, actuele en efficiënte manier van communiceren met de mensen. In dit artikel lees je alles over wat Qyn digital signage kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Schermcommunicatie in alle sectoren

Het communiceren via digitale schermen kan in allerlei verschillende sectoren en heeft in al deze sectoren en branches een andere functie of ander doel. Zo gaat het in de zorg vaak om een betere beleving van wachttijd. Er kan dan informatie over het ziekenhuis worden geprojecteerd of actuele wachttijden. Daarnaast kan ook het laatste nieuws of het weer gezien worden. In een winkel kun je bijvoorbeeld productinformatie laten zien of verschillende aanbiedingen voorbij laten komen.

Interactieve schermcommunicatie

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de schermcommunicatie interactief te laten verlopen met touchscreens. Een voorbeeld hiervan is de communicatie van Luxaflex. Door het scherm aan te raken kun je een kijkje nemen in het portfolio van Luxaflex en haar producten. Je krijgt zo informatie over producten te zien die jij interessant vindt. Deze vorm van communicatie zal steeds belangrijker worden in de digital signage. Daarnaast kan interactieve informatie veel tijd schelen voor medewerkers.

Beginnen met communiceren

Qyn is er voor je bedrijf van het begin tot eind. Het realiseren van een schermcommunicatie begint bij het opstellen van een duidelijk concept waarna alle technische aspecten in gang gezet kunnen worden. En ook voor het beheer en het oplossen van problemen na de installatie is Qyn er voor jou en je schermcommunicatie. Voor meer informatie kun je terecht op de website of kun je vrijblijvend contact opnemen met Qyn.