Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Warmtepomp in Enschede voor een warm huis

Met onze handige warmtepomp in Enschede kunt u uw woning verwarmen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten waterpompen, waarvan de hybride warmtepompen en all electric warmtepompen het meest gebruikt worden. Een warmtepomp is een duurzame oplossing. De warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Afhankelijk van uw keuze, kan de warmtepomp ook zorgen voor al het warme water voor de badkamer en de keuken. In het assortiment van zowel de hybride warmtepompen als de all electric warmtepompen, heeft u verder keuze uit luchtwarmtepompen en ventilatiewarmtepompen. Wilt u graag de verwarming in uw woning verduurzamen? Dan is een warmtepomp in Enschede de oplossing.

Hybride en all electric warmtepomp in Enschede

In een hybride systeem werken de CV-ketel en warmtepomp samen om uw huis van warmte en warm water te voorzien. Het hybride systeem gebruikt de buitenlucht om uw woning te verwarmen. Deze warmtepomp in Enschede werkt op elektriciteit, maar verbruikt veel minder energie dan een CV-ketel. Wanneer u een hybride systeem aanschaft, gebruikt u uw CV alleen als het heel erg koud of heel erg warm wordt. Met een hybride kunt u tot wel 60% aan energie besparen. Bij een all electric systeem heeft u helemaal geen CV ketel of gasaansluiting nodig. De warmtepomp in Enschede zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning en voor warm water. Daarvoor gebruikt de warmtepomp duurzame energie uit de buitenlucht of uit de bodem en elektrische stroom. 

Advies bij het kopen van warmtepomp in Enschede

Door het aanschaf van ons warmtepomp in Enschede, kunt u besparen op uw gasrekening. Wilt u een warmtepomp in Enschede aanschaffen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We kijken samen met u of uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Dit hangt onder andere af van hoe goed uw woning geïsoleerd is  en het warmteafgiftesysteem dat u heeft. We geven u ook graag advies over de pomp die het beste in uw woning past.