Bedrijven opzoeken
Image default
Eten en drinken

Trouwen bij restaurant De Kommensaal

Ben je van plan binnenkort te gaan trouwen? Ligt het “ja” woord op je lippen, maar moet er eerst gezocht worden naar de perfecte locatie voor jou en je gasten? Kijk dan eens op de website van De Kommensaal in Lathum. Op deze locatie vind je romantiek ten top. Een prachtige, oude boerderij die omgetoverd is tot een moderne, prachtig ingerichte locatie voor feesten. Heb je stijl, dan zal De Kommensaal je zeker bevallen! En als het om de verzorging van je dag gaat, dan ben je hier verzekerd van top-service!

Trouwen in de Kommensaal of in het kleine kerkje van Lathum

De Kommensaal is een plek waar ook getrouwd kan worden. Er zijn dan ook verschillende zalen voor verschillende doeleinden. Het trouwzaaltje is intiem en ingericht voor deze officiële gelegenheid. Het feest kan plaatsvinden in een grote zaal met een authentieke, grote bar en een podium voor muziek. Wil je eens wat anders, dan kan je met je gasten genieten op het privéterras waarbij je niet wordt gestoord door ongenode gasten. Bij De Kommensaal kent men geen standaard bruiloften, dus ook geen standaard inrichting van de feestlocatie. Wil je een loungehoek dan krijg je een loungehoek. Wil je een dansvloer dan wordt dat gewoon geregeld. Hetzelfde geldt voor alles wat over eten en drinken gaat. Jij vraagt en wij gaan voor je aan het werk.

Originele trouwfoto’s

Restaurant De Kommensaal ligt in Lathum aan de Lathumse plas. Het pittoreske dorpje ligt aan de dijk en heeft een prachtige kleine kerk die de roman Knielen op een bed van violen werd beschreven door Jan Siebelink. Het uitzicht op de Posbank is ook bijzonder. Dit prachtige stuk natuur is een bezoek meer dan waard. Al met al is De Kommensaal omringt met prachtige plekken voor dé perfecte trouwreportage!