Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Proef het verschil

De keuken is letterlijk en figuurlijk het hart van Catering Groep. In die keuken ontstaan heerlijke gerechten en smaakvolle menu’s. Een keuken waarin koks voortdurend bezig zijn met kwaliteit en smaak van de producten. Mooie producten die met liefde worden gemaakt en dat proef je. Bij het organiseren van een feest of event is er nog een ander belangrijk ingrediënt, namelijk lef. Het lef om te zorgen voor een onvergetelijk event. Niet voor niets is hun motto “met Lef&Liefde”.

Over de Catering Groep Nederland

Catering Groep Nederland is een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt.  Groot voordeel is dat dit bedrijf gevestigd is in het midden van het land. Door de centrale ligging zijn alle locaties in het land goed bereikbaar.

Bij de Catering Groep hebben ze een hart dat klopt voor de horeca en voor hun vak. Dat merk je, dat zie je, dat voel je en dat proef je. Dat kloppende hart vormt de basis van het bedrijf. Dat merk je ook in het persoonlijk en professioneel handelen. Vanaf het eerste contact tot het einde van het feest of event. Zo garanderen ze dat jouw feest of event een smaakvol succes wordt.

Het aanbod

Bij de Catering Groep staan ze voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten. Dit doen ze met een gezonde dosis Lef&Liefde. Er is een grote variatie aan mogelijkheden en alles is op maat samen te stellen.  De organisatie is in handen van een ervaren partymanager, deze is gedurende het event het aanspreekpunt betreffende de uitvoering. Met de verschillende soorten concepten is er passende catering voor ieder evenement, voor iedere gelegenheid.

Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden die de Catering Groep biedt:

  • Zakelijk: Bedrijfsfeest Catering, Relatie-event, Opening, Vergadering, Borrel, Beurs.
  • Particulier: Bruiloft, Feestavond, Jubileum, Verjaardag, Familiedag, Condoleance.
  • Concepten: Barbecue Catering, Buffet Catering, Lunch, Sitting dinner, Foodcorners, Hapjes, Big Green Egg, Walking dinner, Live-cooking.

Meer weten?

Wil je meer weten, ben je benieuwd wat de Catering Groep voor jou kan betekenen? Ze denken graag vrijblijvend met je mee. Ze komen graag bij je langs om persoonlijk kennis te maken. Bij hun langskomen voor een kop koffie mag natuurlijk ook.