Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meer over outplacement

Outplacement is een vorm van loopbaanadvies die gericht is op het helpen van werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe baan. Door middel van een coachingstraject helpen outplacementbureaus werkzoekenden hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, zodat zij weer aan de slag kunnen.

Werkcontact Outplacement is een outplacementbureau dat zich richt op het begeleiden van werkzoekenden bij het vinden van een baan. Het biedt een persoonlijk traject, waarbij de werkzoekende wordt begeleid door eenervaren loopbaancoach. Deze coach stelt samen met de werkzoekende een plan op waarbij verschillende stappen worden gezet richting het vinden van een nieuwe baan.In een outplacementtraject bij Werkcontact Outplacement staat de werkzoekende centraal. De loopbaancoach staat de werkzoekende bij in het proces van oriƫntatie, het zoeken naar een passende baan, het netwerken, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het verkrijgen van feedback.

Daarnaast biedt Werkcontact Outplacement ook een outplacementverzekering en verschillende trainingen aan, waaronder loopbaanontwikkeling, sollicitatietraining, persoonlijke effectiviteit, telefonische sollicitaties, online netwerken en social media.Met behulp van Werkcontact Outplacement kunnen werkzoekenden hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Door middel van trainingen en coaching worden werkzoekenden voorbereid op het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast biedt Werkcontact Outplacement ook een uitgebreid netwerk van contacten, waaronder bedrijven, werkgevers en andere professionals. Dit netwerk biedt werkzoekenden de mogelijkheid om kansen te creĆ«ren en nieuwe contacten te leggen.Met het outplacementtraject dat Werkcontact Outplacement aanbiedt, kaniedereen die op zoek is naar een nieuwe baan de mogelijkheid krijgen om zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Door middel van persoonlijke coaching, trainingen en een uitgebreid netwerk van contacten, biedt Werkcontact Outplacement een kans voor werkzoekenden om hun loopbaan naar een hoger niveau te tillen.

https://www.outplacementbureau.nl