Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Hoogte van uw ontslagvergoeding

Tijdens uw loopbaan komen er verschillende situaties op uw pad. Sommige zijn leuk en weer andere zijn minder leuk. De minder leuke situaties zorgen voor een heleboel spanning en stress, wat slecht is voor uw gezondheid. Zonder dat u het wil of gevraagd heeft kunt u ontslag krijgen van uw werkgever.

Jet is raadzaam een jurist in de hand te nemen, die de goede hoogte van uw ontslagvergoeding voor u kunt berekenen.

Het is belangrijk dat wanneer de hoogte van uw ontslagvergoeding berekend wordt, dat het uiterste uit de kan wordt gehaald

In samenspraak met u wordt het contact  voor het binnen halen van uw ontslagvergoeding onderhouden met uw werkgever en diens juristen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid volledig tot rust te komen en te ontladen van alle stress. Samen met u wordt gekeken naar uw situatie en een berekening gemaakt om  er achter te komen wat de hoogte van uw ontslagvergoeding is. De vaststellingsovereenkomst wordt meteen doorgenomen en gecontroleerd op de belangrijkste punten waar deze aan zou moeten voldoen. Het gesprek welke met u gevoerd wordt omtrent de hoogte van uw ontslagvergoeding is geheel gratis. U krijgt meteen te horen hoe sterk uw onderhandelingspositie is voor de hoogte van uw ontslagvergoeding, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Contact opnemen over de hoogte van uw ontslagvergoeding

Over eventuele kosten hoeft u zich niet druk te maken, omdat tijdens de onderhandeling over de hoogte van uw ontslagvergoeding de kosten meteen worden meegenomen, zodat deze op uw werkgever verhaald kunnen worden. Indien er kosten bij komen , zullen we u hiervan op tijd in kennis stellen.U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Binnen 24 uur  na verzending van uw e-mail krijgt u een antwoord van ons.  Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft na uw ontslag.