Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Daklekkage repareren? Kewodak Service

Een lekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Naast de schade aan het dak zelf, brengt een lekkage vaak ook schade toe aan muren en inboedel. Hoe langer gewacht wordt met de reparatie, hoe groter het probleem wordt. Als het dak snel gerepareerd wordt, dan blijft een grote ravage u bespaard. Daarom kunt u het beste direct de hulp inschakelen van een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Kewodak Service. Wij staan dag en nacht voor u klaar om de daklekkage te verhelpen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken is uw dak bij ons in goede handen.

Onderhoud plat dak

Bij Kewodak voeren we vele dakreparaties uit. In de meeste gevallen gaat het om een daklekkage. Dit soort schade kan vaak voorkomen worden door regelmatig onderhoud van het dak. Platte daken zijn kwetsbaar voor invloeden van het weer. Temperatuurwisselingen, regen, sneeuw, wind en zon hebben hun weerslag op uw dak. Daarom is het belangrijk om het dak en de dakgoten regelmatig te ontdoen van bladeren en vuil. Ook het uitvoeren van kleine reparaties kan schade aan het dak voorkomen. U kunt dit onderhoud zelf uitvoeren, maar u kunt natuurlijk ook de specialisten van Kewodak hiervoor inschakelen. 

Kewodak abonnement

Bij Kewodak heeft u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor regelmatig dakbeheer. Er zijn verschillende abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen. Als u een standaard abonnement afsluit, dan komen wij jaarlijks bij u langs voor onderhoud aan uw dak. Het dak wordt schoongemaakt en eventuele zwakke plekken worden verstevigd. Wij houden u op de hoogte van de conditie van uw dak en werkzaamheden die in de toekomst uitgevoerd zullen worden. Op deze manier hoeft u zich niet meer te bekommeren om de staat van uw dak. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. 

http://www.kewodakservice.nl/