Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Bliksem ingeslagen in Arnhem 026, bel een elektricien

Blikseminslag in huis, u hoopt dat het u nooit zal overkomen. De kans is toch redelijk aanwezig als uw woning tussen landerijen staat, dit omdat uw woning dan het hoogste punt is in de omgeving. Een blikseminslag kan schade aan het elektranetwerk van uw veroorzaken, dit kunt u herkennen aan stroomuitval na de inslag. De uitval van de stroom hoeft niet per se aan uw woning te liggen, het kan ook komen door een storing in een elektriciteitshuisje in de buurt. Dit wordt graag voor u uitgezocht door Elektricien Arnhem 026.

Hulp na blikseminslag

U kunt door een elektricien van Elektricien Arnhem 026 geholpen worden nadat er bliksem bij u thuis is ingeslagen, de elektricien kan dan bijvoorbeeld de woning controleren en nalopen op schade. Er is een grote kans dan er na een blikseminslag veel apparaten kapot gaan, dit omdat er in een keer heel veel spanning op de apparaten komt te staan. Door de grote spanning is het ook mogelijk dat de elektriciteits kabels kapot zijn, dit kan leiden tot blijvende stroomstoringen en kortsluitingen.

Blikseminslag voorkomen

Het is fijn om te weten hoe je een blikseminslag kan voorkomen, helaas kan dit niet. Het is wel mogelijk om maatregelen te nemen zodat de schade beperkt blijft zodra er bliksem inslaat. Het is daarom belangrijk zo veel mogelijk elektrische apparaten af te koppelen van het stroom zodra het begint met onweren. Bel ook nooit met een telefoon die is aangesloten op de stroom. De elektriciens van Elektricien Arnhem 026 zijn altijd te bereiken voor eventuele stroomstoringen of blikseminslagen. U kunt altijd bellen, wel met de mobiele telefoon natuurlijk. 

Bliksemafleider

Door een bliksemafleider op uw dak te plaatsen voorkomt u dat er bliksem in kan slaan in uw woning. Hierdoor voorkomt u dus ook eventuele schade, Elektricien Arnhem 026 raadt dan ook aan een bliksemafleider te plaatsen.