Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Bedrijf in de kijker: Wim Meeussen Goudsmederij

Vandaag zetten we een nieuw bedrijf in de kijker, namlijk Wim Meeussen uit Antwerpen. Wim is een goudsmid die zich specialiseert in unieke verlovingsringen en handgemaakte trouwringen. Al vele jaren is deze juwelier de geliefde stopplaats voor verliefde koppeltjes die in het huwelijksbootje stappen.

Sinds 1987

Wim Meeussen startte in 1987. Van in het begin koos hij voor een heel eigen vormgeving. Op deze manier onderscheidt hij zich van andere goudsmeden in het land. De ontwerpen zijn organisch, soms een tikkeltje robuust, maar altijd bijzonder stijlvol. Wie een juweel van Wim Meeussen draagt, draagt een stukje passioneel vakmanschap. 

Juwelen

Hoewel deze juwelier voornamelijk bekend staat voor zijn verlovingsringen en trouwringen, is de collectie veel uitgebreider dan dat. Je vindt er nog tientallen andere sieraden in goud en zilver, waaronder halskettingen, armbanden en oorbellen. Het winkelaanbod krijgt regelmatig een aanvulling met nieuwe modellen. Op deze manier is er altijd weer iets nieuws te ontdekken.

Goud en zilver

Bij Wim Meeussen koop je zowel gouden als zilveren juwelen. Het goud is verkrijgbaar in 14kt en 18kt, in een klassieke gele tint of het trendy wit goud of rosé goud. Het zilverwerk bestaat wordt uit 925 Sterling zilver vervaardigd.

Juwelenwinkel in Antwerpen

De website van Wim Meeussen is de perfecte plek om wat inspiratie op te doen. Toch is zijn juwelenwinkel in Antwerpen een bezoekje meer dan waard. Daar kan je niet alleen de volledige collectie ontdekken, maar ook advies vragen aan de medewerkers. Je vindt de juwelierszaak van Wim Meeussen op het volgende adres:

Wijngaardstraat 11
2000 Antwerpen (België)

Gerelateerde artikelen

Wat is spuitgieten?

Outplacementbureau Rotterdam

Waarom ik gekozen heb voor persoonsalarmering