Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Je interieur upgraden met lampen van marmer

Je lampen vervangen is een simpele en toch erg doeltreffende manier om je interieur weer wat nieuw leven in te blazen. In plaats van opnieuw kiezen voor standaard lampen, kun je ook eens denken over het aanschaffen van marmeren lampen. Deze brengen namelijk flink wat voordelen met zich mee. Zo heb je bijvoorbeeld het duurzame materiaal van marmer. Dit zorgt voor weinig onderhoud, weinig slijtage én een lange levensduur. Dit bij elkaar opgeteld zorgt dat lampen van marmer een ontzettend goed idee zijn. Waarom dit verder nog meer een slim idee is? Wij leggen het je uit.

 

Het mooiste warme licht

Eigenlijk begint het voordeel van een lamp van marmer al bij de lamp zelf. Deze zijn zo zorgvuldig ontworpen en vormgegeven, dat de lamp zelf eigenlijk al dienst doet als decoratief element in je woning. Je kunt er ook gewoon naar kijken zonder dat het licht aan staat. Als het licht eenmaal aangaat, ontpopt de lamp van marmer zich pas echt. Door het marmeren materiaal verspreid zich dan een sfeervolle en warme gloed door je interieur, waar je heerlijk bij kunt zitten. Daarmee heb je eigenlijk het best mogelijke scenario: een prachtige lamp om naar te kijken en een mooi verspreid en warm licht.

 

Een uitvoering die bij je past

Een lamp moet wel goed passen bij je eigen smaak en de huidige inrichting met de andere meubels. Veelzijdig als lampen van marmer zijn, is dit geen enkel probleem. Aanbieders – zoals IndoMarmer, de grootste website in marmeren artikelen van Nederland – hebben een flink aantal lampen op voorraad. Je kunt deze online eenvoudig vergelijken met elkaar, zodat je altijd uitkomt bij de ideale lamp voor jou. Dit begint allemaal al bij de vorm van de lamp. Kies je voor een perfect ronde of vierhoekige, of kies je een opvallende vorm zoals een eivormige of cilindervormige lamp? als je nog iets uniekers wil, kun je kiezen voor een traditionele schemerlamp volledig van marmer, of een lamp gemaakt van riviersteen. De rivierstenen lamp heeft standaard een grijze kleur, maar voor elk ander model heb je nog genoeg keuze. Je kunt kiezen voor een donkere tint zoals grijs of zwart, of gaan voor een wat lichtere witte tint. Wil je ook hier iets opvallends en unieks? Dan zijn marmeren lampen van onyx de beste keuze voor jou!

 

Naadloze aansluiting in je interieur

We kunnen je voorstellen dat je marmeren lampen nog niet direct ziet passen in je moderne woning. Je denkt misschien snel dat marmer alleen mooi staat in klassieke woningen, maar niets is minder waar. De veelzijdigheid en uniciteit van marmer zorgt er juist voor dat het fantastisch staat in álle interieurs. Twijfel dus niet te veel en kies gewoon voor stijlvolle lampen van marmer.