Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

Huishoudelijke of industriële lenteschoonmaak?

Een grote lenteschoonmaak is onder veel mensen populair. Alle spullen op de zolder worden uitgespit, kastjes worden leeggehaald zodat alle hoeken en gaten schoongemaakt kunnen worden en meubels worden aan de kant geschoven om de vloer in zijn geheel te kunnen reinigen. Desondanks is het niet aan te raden om voor iedere klus een allesreiniger te gebruiken, omdat bepaalde schoonmaakklussen specifieke schoonmaakmiddelen vereisen. Zo kunnen bleekmiddel en groene zeep het beste gebruikt worden voor het schoonmaken van het toilet, terwijl je glasreinigers beter in kunt zetten voor het laten glanzen van je glazen tafel. Daarnaast zijn sommige schoonmaakartikelen geschikt voor de horeca en andere juist weer beter voor huishoudelijke taken. Ben jij benieuwd welke producten van groothandel schoonmaakartikelen Fayon geschikt zijn voor jouw klus? Lees dan snel verder!

Een schone vloer

Heb jij een tapijten vloer in huis en heb je daar zojuist een glas zoete limonade overheen laten vallen? Dan kan dat vervelende vlekken achterlaten, waardoor het van belang is dat je snel actie onderneemt om blijvende vlekken te voorkomen. Met de tapijtreiniger van Fayon laat jij de vlekken daarom als sneeuw voor de zon verdwijnen! Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing voordat je een schoonmaakmiddel aanbrengt, zodat je er zeker van bent dat je het op je juiste manier in gebruik neemt.

Een industriële schoonmaak

Ben jij een horecaondernemer? Dan moet je goed op de hoogte zijn van de HCCAP-eisen voor het schoonmaken van je zaak. Zo is het essentieel dat je over desinfecterende middelen beschikt om werkbanken schoon te kunnen maken en een ontvetter voor het reinigen van apparatuur. Daarnaast mag een effectief vaatwasmiddel niet ontbreken en is het van belang om na te denken over schoonmaakmiddelen voor het reinigen van het toilet. Op die manier kun je gasten fijn verwelkomen en bied je jouw werknemers een schone werkomgeving.

https://www.fayon.nl/