Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Bericht voor Glazenwasser Zoetermeer

Afgelopen maand heb ik op een forum een bericht geplaatst over glazenwasser Zoetermeer en kwam bij SOC-Facilitair tegen. Ik ben namelijk eigenaar van een middelbaar scholencomplex in Zoetermeer en wil graag dat eens in de zoveel tijd de ramen gewassen moeten worden zodat alles er goed en representatief eruit ziet voor de open dag die voor over een paar weken gepland staat. Ik heb dus een bericht geplaatst op een forum met de vraag of er iemand ervaringen heeft met een bepaalde glazenwasser Zoetermeer. En of mensen dan een bedrijfsnaam kunnen geven met redenering over waarom ik moet kiezen voor die glazenwasser. Ik heb deze afgelopen week geplaatst en heb op dit moment al een aantal reacties gekregen. Een paar van die reacties gaven dezelfde bedrijfsnaam aan. Naar aanleiding van die reacties ben ik gaan kijken op die websites en heb daar een onderzoekje op gedaan. Lees in deze blog voor welke glazenwasser ik gekozen heb en waarom!

Glazenwasser Zoetermeer gevonden

Naar aanleiding van het bericht op het forum heb ik een glazenwasser Zoetermeer gevonden. Ik heb nadat ik de reacties gelezen had de websites bekeken en vergeleken en heb daar een conclusie uit getrokken. Ik heb gekozen voor SOC-Facilitair als glazenwasser Zoetermeer omdat ze naast goedkoop, fantastische service geven en ze werken heel nauwkeurig volgens de vele reacties! Ik heb de website goed bekeken en naar aanleiding daarvan heb ik een belletje gedaan richting SOC-Facilitair. Ik belde op en kreeg een medewerker aan de telefoon. Hem heb ik gevraagd wanneer ze tijd hebben om de ramen van het scholencomplex te gaan wassen. Ze hadden nog aan het einde van de week tijd, dus dat was geregeld.

Ervaring met Glazenwasser Zoetermeer

De ervaring die ik heb met SOC-Facilitair is super. Ze hebben de ramen goed schoongemaakt en hebben het streeploos achtergelaten. De ramen zien er nu weer super goed uit. Laat de open dag maar beginnen!