• Je kent het wel: je bent al heel lang moe en voelt je niet fit, maar je weet niet precies waar dit aan ligt. Toch wil je graag van je klachten af. Dan is nu het moment om contact op te nemen met Innerwave en zo snel mogelijk te beginnen met een detox kuur! Probeer het eens, je zal al snel merken dat je energieniveau stijgt en dat je weer plezier krijgt in je dagelijks leven!

  Een detox kuur die je tot het einde volhoudt

  Veel mensen willen aan hun gezondheid werken en kiezen daarom voor een detox kuur. Maar deze zijn vaak moeilijk vol te houden. Mensen missen de lekkere hapjes en walgen van de sapjes. Innerwave heeft dé oplossing voor je. Een detox kuur die je prima volhoudt, en waar je de voordelen al snel van ervaart. Dat komt door het unieke programma dat deze expert erop nahoudt. Je bouwt je huidige voedingspatroon op een verantwoorde manier af voordat je begint met de kuur. Daarbij leer je ook hoe je gezonder eet en leeft. En daar heb je natuurlijk je hele leven voordeel van!

  Volg een detox kuur in drie stappen

  Wat voor effecten heeft een detox kuur eigenlijk? Mensen die een detox kuur hebben gedaan, hebben hier vaak wisselende ervaringen mee. De een vindt het geweldig, terwijl een ander minder enthousiast is. Een veel gehoord argument is dat een detox kuur slecht voor je lichaam zou zijn. Niets is minder waar, zolang je het maar goed opbouwt! Daarom volg je bij Innerwave een detox kuur in drie stappen. En dat doe je ook nog eens heel makkelijk thuis. Je start met het afbouwen van je reguliere voedingspatroon. Vervolgens begin je met de detox kuur met sappen die 100% natuurlijk zijn, en tot slot bouw je een nieuw en gezond voedingspatroon op.

   

  Posted by @ 9:30 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief